Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 2 hetes babám órákat van a...

2 hetes babám órákat van a cicin, egyre rosszabb, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Már kezdek bezakkanni, másból se állok ki, csak szoptatok. Napról napra roszabb. Ráadásul nappal alszik, éjjel fönn van.

2. baba, elsővel nem volt ilyen gond. Őt se volt valami leányálom szoptatni, mert 1 óra szopi volt, egy óra szünet. De beállt erre és tudtam beosztani az időmet. Most a második meg össze-vissza szopik, van, hogy órákat rajta van, este volt eddig a legbrutálabb, éjfél körülig órákig rajta van a cicin-váltogatom többször. Aztán bealszik és van, hogy 3, de van, hogy 5-6 órát alszik.

Napközben meg egyre sírósabb, egyszerűen nincs, ami megnyugtassa, van, hogy még cicin is sír. Valamit rosszul csinálhatok? Volt valakinek hasonló?

2014. dec. 23. 16:54
 1/3 anonim ***** válasza:
órákig cicin van, de mennyit eszik?
2014. dec. 23. 17:14
 2/3 anonim ***** válasza:
a nappala nem eleg tartalmas. vidd ki levegore mutogass neki piros vagy fekete dolgokat, azt mar latja, enekelj neki, ne hagyd aludni 3 oranal hosszabban. lehet h az elso nap nehez lesz de estere el fog faradni. es ha ejjel kialudta magat ugyelj ra hogy nappal se cicivel vogasztald, legyen kezben vagy adj neki cumit de ne szoptasd orakug. a tejed eleg? méritek?
2014. dec. 23. 20:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem mérem a tejem. Ma sokáig aludtam, mert éjjel alig sikerült valamicskét pihennem. Ma már úgy szoptattam napközben is, hogy adtam neki mind a két ciciből. De így is alig bírja egy kis ideig. 2. szopi után megcsináltam kézi pumpával a 7-7-5-5-3-3-1-1 fejést, még 70 ml kijött, amit két szopi helyett adtam oda neki. Először 40ml-t ivott meg, majd nem kérte a cicit, hanem szép csöndben elvolt, majd elaludt, aztán következő szopinál a maradék elfogyasztása után még kérte a cicit, de akkor azt hiszem csak az egyikből kért. Arra következtetek ebből, hogy elég keveseket szopizik egyszerre és biztos lassan jön a ciciből, mert az üvegből ahogy ivott szüneteket kellett tartanom, mert nem győzte nyelni. Tomee-tippee-s üveg. Így lehet, hogy egyszerűen nem tud jóllakni éjjel a ciciből, mert lehet, hogy addigra már nagyon kevés van a ciciben. Most egyelőre nap egyszer fejek majd az első szopi után, megpróbáltuk már eddig is ébren tartani, de még jobban odafigyelünk majd erre. Egyszerűen nem tudom, mivel lehetne ébren tartani. Erőszakkal nem akarom ébren tartani.
2014. dec. 24. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!