Mit csinaljak nagyon hullik a hajam? Lassan megkopaszodom
Figyelt kérdés
4 honapos fiam szoptatom,most nagyon hullik rettenetes,van valami homeos dolog amit szedhetek szopi mellett?2010. febr. 2. 18:54
1/6 anonim válasza:
Nekem a doki azt mondta, ez természetes, ha már nem szoptatsz elmúlik. Ha nagyon úgy érzed, hogy nem is nő (nekem nő is ezerrel amellett, hogy sírva nézem ami kihullik, olyan sok) akkor írass fel a dokiddal A-vitamin kúrát.
2/6 anonim válasza:
Sajna ez természetes, a tejtermelő hormon csinálja. Szedd a terhesvitamint, meg kérj a gyógyszertárban külsőleg használatos hajápolót hajhullásra. Nekem egyébként még a vastartalmú ételeket javasolta a védőnő. De nem sok eredményét láttam, kb. fél éves volt a gyerek, amikor elmúlt.
3/6 anonim válasza:
Nem a tejtermelö hormontól (prolaktin) van, hanem a szülés utáni ösztrogéneséstöl. A terhesség alatt magas volt az ösztrogénszint és nem hullottak ki azok a hajszálak, amiknek ki kellett volna normális körülmények között. A szülés után leesett az ösztrogénszint és elkezdödött a hajhullás. Nagyrészt azoka a hajszálak esnek ki, amelyek a terhesség alatt bent maradtak. A szoptatáshoz nincs köze. Én pl. a lányomnál nem tudtam szoptatni, mégis hullott a hajam. De jó hír, el fog múlni. Mind a lányomnál, mind a fiamnál 4,5 hós korukban abbamaradt, illetve normális mennyiségre csökkent a hajhullásom.
4/6 anonim válasza:
én kalcium-kovaföld kapszulát szedek, lehet szoptatás alatt. jót tesz a bőrnek, a kalcium is jól jön, és a hajat is megerősíti, ill. serkenti a haj növekedését.
mellé szedek vasat is, és terhes vitamint. nem vagyok egy nagy vitamin szedő bajnok, ezeket is a párom keresgélte össze, és ez a három nagyon bevált, mintha kicseréltek volna.
5/6 A kérdező kommentje:
11:27-es a kalcium-kovaföld kapszula az homeopatias szer?hol kapni?te ugy szedted hogy gyerekorvost megkerdezted?
2010. febr. 3. 17:23
6/6 anonim válasza:
nem homeopátiás, csak sima vitamin. Nem kérdeztem előtte a gyerekorvost, de később, mikor beszéltünk ,azt mondta, azt nyugodtan szedhetem, mert jó. Bano féle kalcium.kovaföld kapszula, kék fehér doboza van, patikában lehet kapni, esetleg gyógynövényboltban. olyan 2000-2500 ft körül van egy doboz. 60 db van benne, napi 3*1, de én csak 2*1-et szedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!