Iker babakat lehet szoptatni egyutt? A napi rutin milyen az ikrekkel?
Lehet egyszerre szoptatni oket,ha a karod birja es ugyesen a kezedbe is tudod oket venni.Viszont az egyszerre bufiztetes nem megoldhato,ugyhogy a vegen igy is,ugy is kell segitseg.
1 evesek az ikreim.
No para. 3 hetesek az iker lányaim. Én eleve úgy gondoltam, hogy egyszerre fogom őket szoptatni. És lehet. Kell egy nagy, hosszú szoptatós párna, magad köré tekered. A babákat előtte már oda teszed az ágyba, majd szépen az egyiket az egyik oldalra, másikat a másik oldalra teszed. Nem esnek le, mert befelé a pocak felé dőlnek. Én még a fejük alá teszek 1-1 összehajtogatott törölközőt. Majd szépen beteszed a cicit a szájukba, olyan ügyesen szopiznak, hogy csak na. Ha már csak komfortszopi van, megböfiztetem az egyiket, leteszem az ágyra, majd böfi a másiknak is.
Majd mivel nekem nem elég a tejem, kapnak tápot is. Szopi párnára félig ülő helyzetbe teszed őket, teszel alájuk párnát a popsijuk alá és már mehet is a 2 kezes etetés. Ha az egyik végzett, a másik cumisüvegét törcsivel kitámasztom és addig böfiztetem az elsőt. Majd mehet a kiságyba, böfizik a másik és mehet a kiságyba. Szóval működik az egyszerre evés, még egyedül is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!