Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Iker babakat lehet szoptatni...

Iker babakat lehet szoptatni egyutt? A napi rutin milyen az ikrekkel?

Figyelt kérdés
2014. dec. 17. 14:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, lehet. Tandem szoptatásnak hívják. :) Szerintem aranyos lehet. Napi rutinhoz nem tudok hozzászólni, nekem nem ikreim vannak, de tuti nem unalmas a nap egyszerre kettővel :) :)
2014. dec. 17. 14:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elméletileg lehet. Én is még csak várom az ikreket, így gyakorlati tanácsot nem tudok adni. De vettem egy jó könyvet, Métneki Júlia: Ikrek könyve II. Van benne, szoptatós rész is, rajzokkal. Nekem az a fönntartásom az együttszoptatással, hogy hogy kerül a cicidre mindkettő, ha nincs mindig aki odategye. Az egyiket fölveszed, cicire teszed, fogod. De hogy nyalábolod oda a másikat is, én ezt nem tudom elképzelni. :)
2014. dec. 17. 14:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Együtt szoptattam őket, de sosem voltam egyedül. Valaki mindig odaadta őket. Így 9 hónapig elég volt nekik az anyatej, innentől kaptak csak tápszert (már 16 évesek).
2014. dec. 17. 19:35
 4/6 anonim ***** válasza:
67%
Szoptatasi tanacsadoktol kerj infot ha lehet az ibclc.hu oldalrol. Addig: [link]
2014. dec. 17. 23:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet egyszerre szoptatni oket,ha a karod birja es ugyesen a kezedbe is tudod oket venni.Viszont az egyszerre bufiztetes nem megoldhato,ugyhogy a vegen igy is,ugy is kell segitseg.

1 evesek az ikreim.

2014. dec. 29. 00:15
 6/6 anonim ***** válasza:

No para. 3 hetesek az iker lányaim. Én eleve úgy gondoltam, hogy egyszerre fogom őket szoptatni. És lehet. Kell egy nagy, hosszú szoptatós párna, magad köré tekered. A babákat előtte már oda teszed az ágyba, majd szépen az egyiket az egyik oldalra, másikat a másik oldalra teszed. Nem esnek le, mert befelé a pocak felé dőlnek. Én még a fejük alá teszek 1-1 összehajtogatott törölközőt. Majd szépen beteszed a cicit a szájukba, olyan ügyesen szopiznak, hogy csak na. Ha már csak komfortszopi van, megböfiztetem az egyiket, leteszem az ágyra, majd böfi a másiknak is.

Majd mivel nekem nem elég a tejem, kapnak tápot is. Szopi párnára félig ülő helyzetbe teszed őket, teszel alájuk párnát a popsijuk alá és már mehet is a 2 kezes etetés. Ha az egyik végzett, a másik cumisüvegét törcsivel kitámasztom és addig böfiztetem az elsőt. Majd mehet a kiságyba, böfizik a másik és mehet a kiságyba. Szóval működik az egyszerre evés, még egyedül is! :)

2015. jan. 13. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!