Aki tápszert adott a babájának pótlásként, annak jobban apadt utána a teje?
Nem tudsz mást csinálni. Ha valóban nins tejed, adod neki a tápszert és max. annyit tudsz tenni h 4 hósan elkezded kóstoltatni vele a gyümit stb. mintha tápszeres baba lenne.
Egyébként nekem is egyre kevesebb tejem lett ahogy tápszert kapott a fiam.:(
sajnos ez ilyen, ha nincs rendszeresen teljesen kiürítve a cici akkor egyre kevesebb tejet termel, végül már alig alig.
Nekünk is így volt.
Gyakrabb szoptatást próbáltad? Két mellből szoptatás? Fejés? Inkább, mint a pótlás, ha ez is megy.
Pont van egy hasonló kérdés az aktuálisak között, ott egy hosszú hsz-t írtam a pótlás tejcsökkentő hatásáról.
Nekem a hmeos bogyó vált be. Bár én már 7 hónapja szoptatok, és nálunk inkább az volt a baj, hogy nem volt elég tápláló a tejem. Mennyiségre volt sok, csak nem volt elég zsíros :( Ezért kellett a hozzátáplálást elkezdeni hamarabb, és közben megy a tápi is, meg szoptatom is. (5 hónapos kora óta) Most elkezdtem szedni a homeos bogyót, és ettől több meg zsírosabb lett a tejcsim. :)
Kipróbálhatnád te is. Ártani nem árt. :)
És miért gondolod "problémásnak" a két mellből szoptatást? Miért lenne szükség még több tejre, miért nem elég, amit eddig sikerült elérni?
Bocsi a sok kérdésért, csak kíváncsi vagyok. Én 2 éve szoptatok két mellből és semmi gondom nincs vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!