Lehet baj belőle?

Figyelt kérdés
2 hónapos a babám és szoptatom. Baj ha megiszok egy doboz olyan gyümölcsös sört amiben 2% alkohol van?
2014. dec. 6. 12:14
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
szerintem ha szoptatsz ne igyál alkoholt!a baba szervezetére káros!!!!
2014. dec. 6. 12:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Én az alkoholmentes változatot ittam, amíg szoptattam. Én nem mertem az alkoholost.
2014. dec. 6. 12:28
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi! én is azt szoktam inni, csak véletlenül alkoholosat vettem a bolt meg már nincs nyitva :( de akkor nem iszom meg.
2014. dec. 6. 12:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

ha szoptatás után iszod meg, akkor az a pici alkoholtartama már felszívódik a szervezetedben, mire a következő szoptatásra kerül a sor, vagyis a tejbe sem megy át.

szóval szerintem nyugodtan, ha jólesik! :) az a 2% nem a világvége, ha most véletlenül ilyet sikerült venni.

2014. dec. 6. 12:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

4-essel értek én is egyet. Szopatás után idd, ráadásul nem is olyan nagy az alkoholtartalma, meg nem is rendszeresen iszod, szóval nem lesz baj.

Akik meg ezért keresztre feszítenének azok ugye biomamik, semmi olyat nem esznek ami káros, tehát nem esznek egy darab virslit se, párizsit, konzerv májkrémet, csak biohúst és semmi bizonytalan eredetű akciós teszkó gazdaságost, semmit amiben mesterséges adalékanyagok vannak.

2014. dec. 6. 16:18
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat
2014. dec. 6. 18:22
 7/7 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Nem vagyok biomami, ha nagyobb lenne a baba és teljesen kiszámítható, hogy mikor eszik/alszik, esetleg átalussza az éjszakát, akkor simán beleférhet este egy sör. De nekem ez egy kiszámíthatatlan 2 hónaposnál necces. Mondom, nekem.
2014. dec. 6. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!