Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért akadt meg a hízása?

Miért akadt meg a hízása?

Figyelt kérdés
Eddig hetente 200 gramm fölött volt a hízása de az elmúlt 2 hétben egyszer 70 majd 80 gramm. Mitől lehetséges? Hogyan lehetne zsírosítani?
2014. dec. 1. 21:33
 1/3 A kérdező kommentje:
3 hónapos múlott
2014. dec. 1. 21:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Jellemző, hogy az első 3 hónapban elég gyorsan gyarapodnak a csecsemők, de aztán "eltelnek" és lelassul a hízás. Ha nem áll meg a gyarapodás, szerintem nincs baj.
2014. dec. 1. 21:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálunk is az első 2-3 hónapban hízott (összesen több, mint 2 kilót), aztán nagyon lelassult, volt, hogy egy hónap alatt 140 grammot hízott összesen. Én hónapokig idegeltem magam miatta, aztán feladtam, valamennyit mindig hízik. Amíg nem fogy, addig szerintem te se aggódj. Az anyatej összetétele mindig a babának megfelelő, nem kell zsírosítani rajta.
2014. dec. 2. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!