Van olyan hogy valakinek így kifolyik a teje?
Figyelt kérdés
Hülye kérdés lesz :), és inkább csak kíváncsiság. Ma reggel az ágyam mellett találtam egy kis (kb. tenyérnyi) tócsát a padlón, feltöröltem. Teljesen olyan állaga volt, mintha anyatej lett volna, (ha nem az volt tippem sincs mi lehetett).. és azóta is azon gondolkodom, hogy hogy a túróban kerülhetett oda?? 4 hónapja szoptatok, és ilyen még nem történt velem, a pizsamám szokott reggelre tejes lenni, de hogy "kiömöljön" a tej??! :D.. Van ilyen?2014. nov. 28. 10:27
1/4 anonim válasza:
Nekem volt. Mondjuk nem a földre de a matracon onnantól kezdve h átaludta az éjszakat (2 hónaposan) minden reggelre jó nagy tejfolt volt, átáztattam mindent. Nagy a mellem és amíg kicsivolt ahogy tartottam nyomtam a másik mellem és rendesen priccelt belőle, 1 szoptatás alatt 2 textilt áztattam át teljesen. Aztán egyszer mikor a pátom otthon volt mondtam h tegyen oda egy anyatejtatolót ott tartotta és hát amíg az egyiket szívta a másikből kb 30 ml körül összegyűlt :)
2/4 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a babád bukta oda?Én jártam úgy hogy a vállamon büfiztettem a fiamat és ő mögém a padlóra bukott. Talán csak nem vetted észre éjszaka.
3/4 anonim válasza:
Velem is volt. Változó, volt hogy csak egy pici tej jött ki, de volt, hogy pólót kellett cserélnem mert mintha nyakonöntöttek volna egy vödör vízzel.
És este fürdéskor, mikor én is levetkőztem, volt hogy csak úgy csepegett és észre sem vettem, csak a földön a tócsát.
Használj melltartóbetétet.
4/4 anonim válasza:
Sztem is a babad bukott oda. Nekem is volt ilyen h.a nappaliban masnap reggelt vettem eszre azt sem tudtam mi az. Aztan maskor napkozben is lattam h.bukott es akkor rajottem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!