Tittiritty kérdése:
Mikor múlik el a piros folt a babám szájáról?
Figyelt kérdés
Kb 2 hetes korától egy kis borsónyi piros folt van a kicsim felső ajkán középen. A védőnő szerint a szopizástól van. Járt már így valaki? Nem tudom, hogy mikor múlik el és hogy normális-e? Marad-e nyoma később? Nagyon várom a válaszaitokat! Szeretném tudni, hogy csak mi vagyunk-e így ezzel, és hogy lehet-e tenni valamit ellene!? Holnapután lesz 8 hetes a babám.2010. jan. 30. 10:06
1/6 anonim válasza:
Szia! Ne idegesítsd magad rajta. Igaza van a védőnéninek, az addig olyan marad, amíg szopik. Később még fel is fog hólyagosodni, majd kilapul, és kezdődik előlről. Az a lényeg, ha hólyagos, szigorúan tilos kipukkasztani, feltépni, mert elfertőződhet, súlyosabb esetben szájpenészt is okozhat!!!
2/6 anonim válasza:
Lemaradt, hogy az én babámnak 1 hónapos kora óta ilyen az ajka. Most éppen a hideg levegő is szárítja neki, de el fog mulni maradéktalanul.
Az én kisfiam 4 hónapos.
3/6 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm, hogy válaszoltál. Örülök neki, azt hittem már, hogy egyedül vagyok ezzel a "problémával". Megnyugtattál és már nem zavar annyira. Tudom, hogy a babát nem zavarja, nem fáj neki és most már azt is, hogy el fog múlni nyomtalanul. Köszi mégegyszer! Boldog babázást kívánok Nektek!
2010. jan. 31. 19:16
4/6 anonim válasza:
normális hogy ott van, szópó-hólyagnak hívja az én dokim. első fiamnál is néhány hét non-szopi után eltűnt, most sem aggódom miatta.
6/6 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm Neked is a választ. Megnyugtattatok:-)
2010. febr. 1. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!