Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért nem kell neki a cici?...

Miért nem kell neki a cici? Már teljesen kiborultam.

Figyelt kérdés
6 hós a babám és eddig csak anyatejet kapott. volt most megfázva és szegény mivel alig kapott levegőt, ezért kapott cumisüvegből is tejet, de küzdött rendesen a cicivel is. Volt már, hogy gyógyszerszedés miatt 10 napig cumisüvegből kapott kaját, de nagyon könnyen visszaszokott. Most pár napja etetéskor az egyik cicimből kiszív valamennyit, aztán nem kell neki tovább. Üvölt, amikor a cicimhez teszem. Elég sok időt próbálkozom mindig, leteszem pihenni, stb, de nem válik be. Mit tegyek?
2014. nov. 19. 19:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
De már nagyobb, okosabb! Nem olyan egyszerű minden mint kicsiként.
2014. nov. 19. 19:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Ahogy nőnek egyre kevesebb idő kell hogy megszokják ezt, és egyre erőszakosabbak.
2014. nov. 19. 21:10
 13/14 anonim ***** válasza:
nem akarlak elkeseriteni.nekem a kisfiam 6 hetes volt mikor egy napig cumisuvegbol kapta az anyatejet mert nagyon beteg lettem es nem mertem szoptatni igy a lefejt anyatejet adtam neki oda(ami levolt fagyasztva).masnap szoptatni akartam es orditott nem volt hajlando bekapni a cicit es utana soha tobbet nem fogadta el :(
2014. nov. 19. 22:30
 14/14 anonim válasza:
Nem lehet, hogy jön a fogacska és amiatt nem kell neki, mivel olyankor jobban fáj az ínye? Sokkal nagyobb munka ciciből kiszívnia, mint a cumisüvegből ... Nekünk rendszeresen kimarad pár nap cici, ha jön a foga, aztán visszaáll minden. -és a betegség is összefügghet a fogzással.
2014. nov. 20. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!