Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit csináljak ha nem elég a 3...

Mit csináljak ha nem elég a 3 hónapos kislányomnak a tejem?

Figyelt kérdés
Se a védőnő se az orvos nem foglalkozik ezzel! Nem akarnak tápszert kiírni mert a gyerek súlya nem csökken. Persze hogy nem csökken mikor állandóan eszik még fürödni is nagyon nehezen tudok elmenni.
2014. nov. 13. 20:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
44%
Vegyél recept nélkül tápszert! Vagy mond meg hogy naponta otthon kell hagynod a kicsit és nem tudsz fejni, és kell a tápszer mert a párod nem tud szoptatni!
2014. nov. 13. 20:32
 2/18 A kérdező kommentje:

Recept nélküli tápszerek közül melyik a legjobb?

Amúgy már mondtam neki ezt de azt mondják hogy egy anyukának a gyerek mellett van a helye...

2014. nov. 13. 20:36
 3/18 anonim ***** válasza:
54%
HA-s tápszert vegyél, az hypoallergén. Beba, Milumil, Humana stb. Recept nélkül is kiadják, csak úgy drágább. És válts orvost, ha nem juttok közös nevezőre.
2014. nov. 13. 20:40
 4/18 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm :) Már én is gondoltam a váltásra de a mi közelünkbe csak ilyen felelőtlen gyerekdokik vannak
2014. nov. 13. 20:46
 5/18 anonim ***** válasza:
38%

Ha tényleg ezt mondják én azonnal orvost váltanék. Nem vagyok nagy tápszeres de ha kell akkor kell, 3 hónapos még a hozzátáplálást sem lehet elkezdeni neki. Ha meg egész nap cicizik és mégse lesz több tejed akkor meg igenis kell. Az ő gyomrának sem jó h folyamatosan eszik mert sose telik meg neki és állandóan dolgoznia kell a pocinak. Mi az h az anyának a gyerek mellett a helye??! Persze de neh már fél napra ne hagyhassa az apjára.

Nekünk lactogen harmonit írt fel, ez 2000 pár forint recept nélkül. Ez amúgy hasfájás elleni.

Mindenképp keress orvost aki rendesen ellátja a picit, most ilyen én félné h mi lesz később.

2014. nov. 13. 20:48
 6/18 anonim ***** válasza:
38%

És ha azt mondod h te nem akarsz tovább szoptatni?? Csak ad mert kell vmivel táplálnod! Nem értem az ilyen orvosokat, nekünk már az első nap írt fel egyet vészhelyzet esetére ha bármi lenne.

Mind ilyen?? Jaj...

2014. nov. 13. 20:50
 7/18 A kérdező kommentje:
Holnap lesz az hogy megkérdezem ismerőseimet hogy milyen gyerekdokijuk van és ha biztos van köztük normális akkor az se érdekel hogy a város másik felén van akkor is átiratom oda. Ma telt be igazából a pohár nagyon összevesztem a dokival
2014. nov. 13. 21:00
 8/18 anonim ***** válasza:
56%
Ezt az hulyet! Vegyel neki nyugodtan, Rossmanban es DM-ben is kaphato. Az en lanyom anyatejes, 5 honapos mult, meg nem fordult elo, hogy nem lett volna eleg a tejem, megis vettem a biztonsag kedveert egy dobozzal. Egyszer mikor este el kellett mennem jol is jott. En Millumil HA Startot vettem. A nagy lanyom vegig tapszeres volt, o vegig ezt a markat itta.
2014. nov. 13. 21:05
 9/18 A kérdező kommentje:
Akkor holnap veszek is :)
2014. nov. 13. 21:14
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Megnyugtató, ha van otthon tápszer, én is tartottam vész esetére, de könnyen lehet, hogy növekedési ugrása van a babádnak, nálunk is kritikusak voltak ezek az időszakok, beletellt egy hétbe legalább, míg beállt a tejmennyiség a szükségletére, addig folyton cicin lógott, de komolyan, totál kivoltam én is, egy hajszál választott el a tápszertől, de végül kitartottam és szépen rendeződött, megnőtt a mennyiség. Olvass cikieket az lll.hu-n, sokat segítenek, megnyugtatnak és eloszlatnak sok tévhitet.
2014. nov. 14. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!