Mi a véleményetek a Laktoherb teáról? Próbálta esetleg valaki?
Nekem is jo volt a tea. De tejserkentesre sok cicizes a megoldas. Semmi cumi cumisuveg viz tea. A hordozas is jo:
Én is használtam, jó volt. De bármilyen tejserkentő tea jó.
Illetve a folyadék, én napi 4-5 liter vizet ittam. Szó szerint már hányingerem volt a víztől.
És a sok ciciztetés persze és a pihenés.
Egyébként én a leírtak alapján nem következtetnék attól, hogy fogy a tejed. Félsz tőle ok, de normális esetben a baba többet eszik és te automatikusan több tejet is termelsz. Szóval ez teljesen normális, hisz még csak 2 hetes a babád.
Inkább próbálj meg nem stresszelni ezen, na az a legnagyobb hátráltatója az egésznek.
Én is rengeteget stresszeltem, vajon lesz e elég tejem. Minden elképzelhető dolgot megtettem, állandóan cicizett vagy pedig fejtem. Most 18 hónaposan kezdem elválasztani, mert a másodikkal már 10 hetes vagyok. És még így is van tejem. Ha ezt előre tudom, egyáltalán nem stresszelek rajta, sokmindentől megkíméltem volna magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!