Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi a véleményetek a Laktoherb...

Mi a véleményetek a Laktoherb teáról? Próbálta esetleg valaki?

Figyelt kérdés
2 hetes babával vagyok itthon, eddig még csak anyatejet kapott. Mostanában viszont kezdem úgy érezni, h a baba egyre többet eszik, viszont az én tejcim nem gyarapszik és félek, h egy idő után nem lesz elég neki. Mi a véleményetek erről a teáról? Valóban serkenti a tejelválasztást? És még sok más jótékony hatása is van állítólag.

2014. nov. 3. 13:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon hasznos, tényleg nagyon jó tejserkentésre
2014. nov. 3. 13:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Sokaknak segít,de nálunk a kisfiamnak a laktoherb tea okozott hasfájást. A benne lévő kömény miatt fájt a hasa. Semmi mástól nem fájt a pocakja,csak a köménytől. Ehettem mellette egész kis korától hagymát,csokit,stb...de a köményt azt kerülnöm kellett.
2014. nov. 3. 13:37
 3/8 anonim ***** válasza:
92%

Nekem is jo volt a tea. De tejserkentesre sok cicizes a megoldas. Semmi cumi cumisuveg viz tea. A hordozas is jo:

[link]

2014. nov. 3. 14:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem is segített, illetve az a motherlove kapszula, Brendonban is kapni, elég drága, de nagyon jó volt tényleg! ikrek anyuka
2014. nov. 3. 17:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is használtam, jó volt. De bármilyen tejserkentő tea jó.

Illetve a folyadék, én napi 4-5 liter vizet ittam. Szó szerint már hányingerem volt a víztől.

És a sok ciciztetés persze és a pihenés.

Egyébként én a leírtak alapján nem következtetnék attól, hogy fogy a tejed. Félsz tőle ok, de normális esetben a baba többet eszik és te automatikusan több tejet is termelsz. Szóval ez teljesen normális, hisz még csak 2 hetes a babád.

Inkább próbálj meg nem stresszelni ezen, na az a legnagyobb hátráltatója az egésznek.

Én is rengeteget stresszeltem, vajon lesz e elég tejem. Minden elképzelhető dolgot megtettem, állandóan cicizett vagy pedig fejtem. Most 18 hónaposan kezdem elválasztani, mert a másodikkal már 10 hetes vagyok. És még így is van tejem. Ha ezt előre tudom, egyáltalán nem stresszelek rajta, sokmindentől megkíméltem volna magam.

2014. nov. 3. 17:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is több tejem volt tőle,de amikor ittam akkor hasfájósabb volt a babám.Nekünk az alkoholmentes sör vált be ;)
2014. nov. 3. 18:31
 7/8 anonim válasza:
100%
Nekem segített,másnak is ajánlanám! De a sok cicizés az igazi megoldás. Én is paráztam,hogy nincs elég tejem,aztán úgy felszporodott,hogy sokáig fejnem kellett,és még így is begyulladt párszor a mellem,ahhoz is hozzászoktam. :) Az én kis 18 hónaposom is szopikál még este és éjjel-amiről nem akar semmi pénzért lemondani-,én viszont azért szeretném csökkenteni a szopikat,mert tesót szeretnénk. Két ellentétes érzés: szeretem szoptatni,de kistesóval is megajándékoznám. :)
2014. nov. 3. 20:30
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Tenyleg a karamaltz alkoholmentes sor nagyon bevalt es nagyon finom.
2014. nov. 3. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!