Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyi tejet kellene hogy...

Mennyi tejet kellene hogy tudjak fejni egy mellből?

Figyelt kérdés

1 hónapos a babám és reggel mikor lefejem a cicieimet akkor csak pl ma reggel 60 ml tejet tudtam csak lefejni!!

a balból 20 ml a jobból meg 40 ml igy 60 szerintem nagyon kevés mennyinek kellene lennie éjjel meg lefejt tejet adok neki mivel nem szopizza ki rendesen, és ha meg mellre teszem akkor 30 percig rajta van és 1 óra mulva megint ördít ,nem hiszem el hogy nem elég neki 30 perc!

Vagy nem értem az egészet!!

2014. nov. 2. 12:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én kérdeztem hogy hàny kg csak akkogr még nem jött válasz
2014. nov. 3. 14:41
 12/15 A kérdező kommentje:

Nem tudom kedves utolsó hogy válaszoltam e de akkor most megteszem született 2920gr és hazajöttünk 2730 gr-mal

most 1 hósan meg 3490 gr de ez persze nem az anyatejnek köszönhető!

(Sajnos)hozzáteszem!!Csináltam magamnak citromfű teát meg Laktoherbet is iszom ,meg rendeltem Humana granulátumos szoptatós teát ,ja meg persze a lényeg amit imádok és igencsak sok tejem van tőle őszilevet!!

2014. nov. 3. 15:14
 13/15 anonim ***** válasza:
egyébként ez a 60 ml amit lefejsz, ez étkezés után van, vagy ezt azelőtt fejed hogy evett volna?
2014. nov. 3. 15:16
 14/15 A kérdező kommentje:

Ez konkrétan napközben ,meg reggel

tehát estére nem ciciztetem hogy ne keljen fel az egész család,

2014. nov. 3. 15:27
 15/15 anonim ***** válasza:

de nem ezt kérdem, hanem hogy szoptatás után fejsz? vagy szoptatás előtt? mert közvetlen a reggeli szopi után én is csak 60-at tudok lefejni, pedig már 3 hónapos, csak egyszerűen ennyi tejem van mivel beállt a kereslet-kínálat, nem termelek több felesleges tejet.

ezért ha 60 mlt tudsz lefejni, az egyáltalán nem baj. sőt akkor sem baj, ha szopi előtt fejed, mert a legtöbb tej a szoptatás alatt termelődik, csak kérdem.

2014. nov. 3. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!