Tejadó anyák, az etetés előtt, vagy után fejtek? Ha utána, akkor a babátok nem iszik túl sokat az első tejből?
Szia!
Én 10 hónapig voltam tejadó. Hál' Istennek, mindig volt annyi, hogy a kicsi az egyikből jól lakott a másikat fejtem. A védőnőm tanácsolta, hogy mielött mellre teszem fejjek ki 10-20 ml-t, hogy a zsírosabbat kapja, de szerencsére nem kellett alkalmaznom, mert tökéletesen fejlődött.
Természetesen a következő etetésnél fordítva csináld, amelyiket fejted azt add a kicsinek.
Ha Pesti vagy akkor úgy tudom, hogy már napi 2dl-ért is kimennek házhoz.
Én a 10 hónap alatt 103 litert adtam, mit ne mondjak jól jött, hó elején az a kis kiegészítő. Bár nagyon fárasztó volt. Én jelentkeznék tejadónak a helyedben, inkább add le mint, hogy kiöntsd. A mélyhűtőben csak 4-5 litert tartottam mindig, vész esetre, de azt is ki kellett dobnom, mert nem volt rá szükség.
Most 20 hónapos és még mindig szopizik ( bár lehet, most páran megköveznek).
igen, pesti vagyok. Hát, ha kijönnek, akkor mindenképpen inkább leadom. had igya meg valamelyik kismanó...egyébként tényleg elég fárasztó mindig fejni, de inkább az a gáz sokszor, hogy mire oda jutnék, hogy fejjek, addigra megint evés van... :-)
minden esetre, majd valahogy megoldom... köszi a válaszokat. És szívesen veszek még bármilyen hozzászólást, tapasztalatot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!