Mit tehetnék hogy visszajöjjön a tejem?
OFF
Bocsi ha megbántalak... Csak én gondolom hogy ez már nem nomrális? Talán tenni kéne, külöben örökre cicizni fog. Ha nem jön vissza a tejed akkor mit csinálsz?
ON
Szerintem tele van az oldal ilyen kérdésekkel, olvasgasd vissza, sok jó tanács van.
Ha sok ingert kapnak a mellek, a kislányod továbbra is nagyon gyakran szopik, akkor nem valószínü, hogy elapad. Ha gondolod, rásegíthetsz a szoptatások utáni fejéssel is, hogy visszaálljon a kívánt mennyiség. Ugyanakkor, talán arra is jó alkalom ez, hogy a kislányod jobban megkívánjon más táplálékot is. Nem vetted észre, hogy, mióta visszatértél, jobban érdeklődik más táplálékok iránt is?
Ha komolyabban elbeszélgetnél a témáról, akkor jobban jársz egy szoptatási tanácsadóval, mert itt sokan elbizonytalaníthatnak, és nem arra kapod meg a választ, amire kíváncsi vagy eredetileg :)
Itt találod őket: www.lll.hu
Az utolsóval értek egyet. Plusz, szerintem most tényleg érdemes kipróbálni pár szaporító csodaszert, ezekről elég sok topik van itt is. A különböző bogyókhoz, porokhoz csak annyit, hogy egyszerre mindig csak egyfélét használj, különben gátolni fogják egymás hatását és épp az ellenkezőjét éred el.
Én egyébként nem gondolom, hogy probléma lenne, ha sokat szopik a lányod, az enyém mindjárt 2 éves, de még napi 3x szopik.. A lényeg, hogy nektek megfeleljen. :) De azért szerintem is érdemes megfontolni az előző anyuka tanácsát és picit jobban ráfeküdni a szilárd ételekre. Ha a lányod nagy tejivó, akkor nem fenyeget az a veszély, hogy a hozzátápi miatt abbahagyná a szopit, ettől nem kell félni. Viszont hosszabb távon mostmár tényleg el kell kezdeni figyelni arra, hogy "rendes" ételt is egyen, a tejcsi mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!