Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha most újból fejni kezdek,...

Ha most újból fejni kezdek, mi történik?

Figyelt kérdés

15 hónapja nem fejtem, most azért fogok, mert lehet, tehén-tejérzékeny a gyerek, és akkor inkább megpróbálok anyatejet használni a kajáihoz...

első 1-2 hónapban fejtem, akkor se túl sokat.

most egyáltalán menni fog?

ártok valamit vele?

előfordulhat, hogy csepegni fog a tej a cicimből napközben ezért?

vajon egy 17 hós gyerek mellett mennyit tudok kifejni (3-4x azért még cicizik, kiadósan, sokszor éjjel is. 11 kilós a kicsike) :)

2014. okt. 11. 22:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha még van tejed, és elkezdesz fejni, akkor több lesz, ebben biztos lehetsz.

Miért ártana? Annyi lesz, amennyit adni tudsz. Nem több.

Csepegni nem hiszem, hogy fog, de tegyél be egy betétet.

2014. okt. 11. 22:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha tejérzékeny a gyermeked, és anyatejet akarsz adni Neki, vigyázz arra, hogy Te se egyél tejtermékeket. Ugyanis a tejfehérje és a tej egyéb összetevője egy az egyben átmegy az anyatejbe, és ugyanúgy allergiás reakciót váltha ki a babádnál. Tudom, miről beszélek: a fiam 4 hós volt, amikor véres hasmenéseel kijött a tejallergiája. Amíg szoptattam/ másfél éves koráig/, sem Ő, sem én nem ehettünk tejes dolgokat. És vigyázz, mert még a felvágottakban is van tejszármazék! Javaslom a növényi tejeket, nagyon finomak, táplálóak, csak drágák. A fiam hónapokon keresztül kókusztejet ivott, azzal is főztem Neki. Imádta.
2014. okt. 11. 23:43
 3/4 A kérdező kommentje:

nem tudok fejni... :)

majd 17 hónap alatt felhízlaltam a gyereket 2,5 kilóról 11,5 kilóra, még most is vannak időszakok, amikor beteg, fogzik, és többnyire csak szopizik (és van kakija is) - szóval a tej patakokba folyik, de az avent kézi mellszívóm, aminek futásteljesítménye össz-vissz 3 nap, nem tud kicsikarni 4 cseppnél többet a cicikből...

ez nagyon durva :)

azért köszi a segítséget :)

2014. okt. 14. 15:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Próbáld meg kézzel.

Szerintem itt szívesen segítenének neked jó páran...

viszont tényleg létezik ilyen hely, ahol tudnak ebben segíteni.

[link]

2014. okt. 14. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!