Első gyermekes anyuka vagyok, az 1 hónapos lányom napközben 4-4,5 óránként szopizik, este pedig 5-6 óránként ébred fel enni. Szerintetek ez baj?
Figyelt kérdés
Anyósom azt mondja Ne hagyjam ennyit aludni hanem ebresszem fel 3 óránként. Múlt héten voltunk orvosnál,mérte is a picit azt mondta a dupláját hizta mint amit az ilyen idős babák általában szoktak. Mit tegyek hagyjam aludni vagy ébresszem fel.2014. okt. 10. 09:27
11/14 anonim válasza:
Én ezen csak nevetnék. Úgy állítja be, hogy örülsz, hogy nincs dolgod vele? Bájos mosoly kíséretében mondhatod, hogy bizony, ennek ellenére van dolgod vele, és ahogy nő, egyre több lesz.
Nem marad mindig egy hónapos csak evő-alvó a baba! :D
12/14 anonim válasza:
10-es vagyok:webbeteg.hu-n olvastam:
Úgy gondolom első körben a hasfájás okát kell megfejteni, akkor a terápia is adott. Ebben a korban a hasfájásnak több oka van: gyakran a babák 1,5-2 óránként kapnak enni, ami nem igazán jó érdemes törekedni a 3 óránkénti etetésre, egész egyszerűen azért, mert a kisbaba gyomra 3 óránként ürül ki és ha valaki 1,5-2 óránként eteti a babát, akkor a még ki nem ürült gyomorra ráetet, ami hasi fájdalmat okozhat.
Részletek: [link]
13/14 anonim válasza:
csak azért másoltam be hogyitt írják a 3 óránkénti etetést.de ha több az sem baj szerintem
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ébreszgetni nem akartam eddig sem. Csak megerősítésre vártam. Anyukám szerint sem kell felébreszteni. Csak anyósom fújja ezt mindig,és már kételyeim támadtak.
2014. okt. 10. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!