Miért nem kell néhány napja a babámnak a bal cicim?
Jövő héten 4 hónapos lesz, eddig minden gond nélkül szopott mindkét oldalról azonban a napokban nem kell neki a bal cicim. Ha odateszem megfeszíti magát és nem is akarja bekapni, vagy ha bekapja akkor el is engedi és tiltakozóan sír. Pedig van benne tej. A jobb oldallal nincs gond. Bölcsőtartásban szoptatok mert fekve sose tudott szopizni a babám. Csak szopik, üveg nincs.
Mi lehet a baj?
sziasztok
nálunk a jobb nem kellett.a következőt csináltam-én fekve szoptatok.éjjel amikor marha éhes volt-kináltam a "rosszabbik"cicit-ill .ill rájöttem,h a tartással van a gond-én voltam talán ügyetlenebb,nem esett kézre-de fekve-kicsit kifordulva a másik cicit adtam-muszály ebből is szopizni,mert bedurran,nekem be is csomósodott az elején.és fejtem is a másikat-nehogy elapadjon.
kitartás!!!!
szia
én az utolsó vagyok.szóval el fog múlni,hidd el,ha nagyon éhes lesz ,enni fog.nem tudom mekkora a baba-és milyen időközönként eteted-de volt,h nem volt éhes a fiam,azért tiltakozott ennyire.éheztesd ki-és addig fejd le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!