Szoptatás alatt mit lehet szedni allergiás tünetekre (tüsszögés, orrfújás, szemviszketés)? Parlagfű allergiás vagyok és kezd beindulni a szezon.
Szerintem a legjobb lenne , ha elmennél a házi orvosodhoz vagy a szakrendelőbe ahol fel szokták írni a receptet és megkérdezed. Ezek a gyógyszerek az anyatejjel a babádba is bekerülnek.
Érdemes megkérdezni a kezelőorvosod.
Az előző választ annyiban egészíteném ki, hogy kerüld az olyan gyümölcsöket-zöldségeket, amik keresztallergiát okozhatnak:görögdinnye, uborka, paradicsom, tök, többek között.Nekem ez nagyon sokat segít.Így kevésbé intenzívek a tünetek!
17 hetes kismama
Szia, FLP-s termékek közöl, az aloe natur gél, pollen tabletta és aloe activator! Ha kell, akkor tudok szólni egy termékforgalmazóval aki tud hozni neked! Írj ha kell termék!
Kb. 10-15 ezer ft.
szia
én a pollen grape teát iszom-van kapszula is-ill van homeopátiás bogyó is-pollens a neve
nekem használ-persze nem olyan bivalyerős mint a normáé gyógyszer
Köszönöm a válaszokat!
Van nekem is FLPs ismerősöm, csak a tapasztalatokra voltam kíváncsi. Ha bevált, akkor rendelek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!