Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A hasfájós babák nem kapatódna...

A hasfájós babák nem kapatódnak el?

Figyelt kérdés
Nekem a kicsi fiam 2 hónapos kora óta hasfájós, sokszor emiatt felveszem, mivel eléggé sír és sokszor hiába adom be neki a gyógyszert még akkor is órákig sír. Félek, hogy emiatt elkapatódik, pedig nagyon nem szeretném!
2010. jan. 17. 16:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Az elkapatás szerintem nem 2 hónapos korban kezdődik. Egy idő után meg tudod különböztetni hogy miért sír. Ha tényleg fáj vmilye akkor vedd fel, segíts neki ahogy tudsz. Ha hisztizik akkor kell békét hagyni neki. Szerintem érzi rajtad ezt a bizonytalanságot.

Hasfájásnál nálunk az ánizstea + meggymagpárna jött be. Nem adtam neki semmilyen gyógyszert. Persze sokat volt a kezemben, simogattam a hasát. Most 9 hónapos már, és egyáltalán nem érzem hogy elkapattam volna. Most is csak akkor veszem fel ha muszáj.

2010. jan. 17. 16:55
 2/6 anonim ***** válasza:
26%
Mi az hogy elkapatni? Később, ha sír, nem akarod felvenni-megvigasztalni? Mert akkor nehogy feledd, még a végén megszokja hogy számíthat az anyjára! megáll az eszem
2010. jan. 17. 18:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem!
2010. jan. 17. 19:03
 4/6 A kérdező kommentje:

Kedves második válaszadó!

Képzeld mindig felveszem ha sír a gyermekem! Ha hiszed, ha nem! Imádom őt babusgatni! Viszont ha csak ilyen modorú választ tudsz csak adni, inkább ne is válaszolj! :)

2010. jan. 19. 12:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Ja és igenis számíthat az anyjára! :)
2010. jan. 19. 12:01
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Akkor viszont ne értem a kérdésed? Ha úgyis felveszed és így is szándékozol tenni a jövőben is, akkor mi az hogy elkapatni? Egy kisgyerek az anyja közelében érzi jól magát, ott nyugszik meg, attól érzi hogy szeretik, törődnek vele. Csak sírással tudja jelezni ha baja van, ha magányos stb... ilyenkor fel kell venni, ettől még nem lesz elkapatva. Igazából nincs is olyan hogy elkapatás, ezt csak azok találták ki akik nem akarják felvenni a gyereket, mással akarnak helyette foglalkozni vagy lusták sétálgatni vele. Normális anya megnyugtatja a gyerekét ha sír. A modorommal meg nincs semmi baj. Minden jót!
2010. jan. 19. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!