2 éves gyermek szoptatása mellett már táplálkozatok szénhidrátszegényen?
egyetértek az elsővel!
főleg nem éjszaka kellene szoptatni ilyen nagy gyereket.
teljes káosz.
nem is értem.
Az utolsó válaszolónak sikerült felfognia a kérdés lényegét, de azért örülök, hogy mindenki ki tudta magát tombolni. Szoptatom a gyermekem amíg igényéli, és különben is tisztában vagyok azzal kik ellenzik a sokáig tartó szoptatást. Sajnálom, ha nekik nem ment, de nem mást kellene ezért baszogatni.
Erre voltam kiváncsi, hogy vajon mennyi méreganyag kerülhet így bele a tejbe, de megnyugtató volt 1-2 válasz.
/mellesleg az anyatjenél nincs jobb immunerősítő, kedves "minek szoptatsz még" tábor/
Tetszik,amit írtál:)
Ez a minek szoptatsz tábor:))
Az én fiam 8hós és nemtudom meddig fogom még szoptatni.Majd ő dönt nyilván.
Jajj, az én fiamat épp annak a fiával versenyeztetnek a kedves ismerősök,aki közölte,h. az ő cicije ne lógjon,ő nem szoptat, és az ő fia el van bárkivel. Persze, mert az anyját alig látja. Az enyém meg nem megy el idegennel. Mert anyafüggő, szerintük.....áááá
Szóval a kérdésedre, én is csökkentettem a szénhidrátot, sőt elkezdtem citromos vizet inni és aerobikra járni,azt ugyan nem tudom melyiktől, de kezdett elfogyni a tejem. Most a bevetettem mindent a tej érdekében, de csak az aerobikot megtartottam. Csak homeos bogyó+szoptatós tea+rántott leves+madártej+bő folyadék és visszajött a tejem.
viszont a kilóimat a vacsora elhagyása csökkentette, de most így 5-6kg után ez is megállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!