Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Igény szerint szoptassam a...

Igény szerint szoptassam a babám vagy 2 óránként etessem majd?

Figyelt kérdés
Mindenki mást mond mi miért jó és hasznos!
2008. aug. 6. 19:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem igény szerint szoptasd. Tudja azt a baba, mikor van szüksége arra, hogy cicire tegyék. Én így szoptattam a kislányom, és nekem nagyon bevált.
2008. aug. 6. 22:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Igény szerint, de ha másképp nem megy min 3 óránként.
2008. aug. 6. 23:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Na ez egy olyan kérdés ami jó nagy vitákat szokott kiváltani...manapság az igény szerinti szoptatás a leginkább ajánlott. Hiszen ő érzi, hogy mikor éhes vagy szomjas. Nálunk felnőtteknél is van olyan, hogy valamiért kevesebbet eszünk egy étkezés alkalmával és akkor hamarabb éhesek leszün újra. Nem tudom elképzelni, hogy azt mondom a babának, hogy üvölts nyugodtan (na jó, bocsánat, ez kicsit túlzás), még nem telt le a három óra még nem lehetsz éhes, majd csak később kapsz. És az igény szerint szoptatott babáknál is ki fog alakulni egy rendszer idővel, csak persze az nem az órához fog igazodni, hanem a baba igényeihez. És valaki azt fogja erre mondani, hogy a mi sem akkor eszünk amikor akarunk, hanem vannak az étkezésben is meghatározott időpontok. Persze, de mi felnőttek vagyunk..különben is, van aki nem tud rögtön reggel ébredés után enni, van aki pedig rögtön odaül az asztalhoz. Miért kellene egy újszülöttre a mi akaratunkat ráerőltetni? Később úgyis formálódik ez magától.
2008. aug. 7. 10:36
 4/4 A kérdező kommentje:
igen, tökéletesen igazat adok Nektek! Attól meg, hogy a baba akkor eszik és mennyit akar nem fog elhízni. szóval akkor marad az igény szerinti szopi! köszi a válaszokat!
2008. aug. 7. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!