Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miből lehet észre venni hogy...

Miből lehet észre venni hogy kevés a tejem?

Figyelt kérdés
2014. aug. 17. 18:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A babád nem lakik jól, ezért sír szopi után és sűrűn akar szopni. A súlya sem gyarapszik kellően.
2014. aug. 17. 19:10
 2/11 A kérdező kommentje:
azt csinálja hogy a cicin elalszik, de előtte azért hevesen szívja azt alábbhagy a lelkesedése. azt büfiztetem és megint tátog és keres. és ezt megcsinálom 3-4x és akkor leteszem és ugyan úgy nyűgös. azt próbálok fejni szopi után hátha csak lusta szopni de két ciciből ma kb 2x 10ml tudtam kifejni és majdnem egy óráig nyüstöltem a ciciket. tegnap szopi után 50ml t is lefejtem. még csak 1 hetes lesz a fiam, elég tanácstalan vagyok.
2014. aug. 17. 19:22
 3/11 anonim ***** válasza:

Itt tedd fel a kérdésed, biztos tudnak segíteni:

[link]

2014. aug. 17. 21:10
 4/11 anonim ***** válasza:

Nyugi! ne add fel...

a lényeg, hogy és ezt tényleg tartsd be!!!

1 nap meg KELL innod 4 liter akármit!

ezt ha 3-4 napig csinálod...akkor nagyon-nagyon be fog indulni a tejed!

persze a kicsit tedd rá annyiszor ahányszor tudod...sokat fogsz pisilni járni is...bár ezt a terhességgel már megszokhattad :D

és komolyan mérd hogy mennyit iszol!! mert sokan azt hiszik megisszák ezt a mennyiséget, és csak mikor kimérik akkor jönnek rá hogy max 2 litert ittak - az meg ehhez kevés!

próbáld ki! 3-4 nap nem a világ és utána meg látni fogod hogy mennyit kell innod...hogy legyen tejed :)

2014. aug. 17. 22:26
 5/11 anonim ***** válasza:

Jaj istenem, miert kene 4 litert innia?? A viz tejje alakul vagy mi?

Kerdezo mennyi idos a babad? Hizik rendesen? Hany irankent eszik?

Boven eleg a napi 2-3 liter folyadek.

2014. aug. 17. 23:12
 6/11 A kérdező kommentje:

egy hetes a babám.

tegnapig olyan kb 4 óránként evett volt hogy kelteni kellett, éjjel kicsit hisztisebb akkor kicsit sűrűbben 3 óránként eszik. de ma hogy evett és gondoltam lefejem a többit alig jött valami, a cicim is tök puha és egész nap kb 2 óránként eszik és akkora hisztiket levág....nem is értem, de holnap jön a védőnő és kérek egy kis segítséget...inni ma tényleg kicsit keveset ittam de próbálok rá figyelni.

2014. aug. 17. 23:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Egy szopi alatt csak egy mellbol etetsz v mindkettobol? Ha mindkettobol akkor probald mindig csak az egyiket igy van ideje megtelni a masiknak is.
2014. aug. 17. 23:54
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom mért...de Nálam (én is tanácsként kaptam! kórházban a kismama nem viccelek 2x6 os 2 literes ásványvízzel érkezett és mindenki a szobában kérdezte, hogy ezt meg minek erre a 2-3 napra? és ő mondta el, hogy fontos hogy beinduljon és később is a rengeteg folyadék) és a környezetemben is, aki 3-4 napig bizony lenyomta - megjegyzem: én már undorodva! - azt a bizonyos 3-4 liter folyadékot, akkor látványosan beindult a tejem és a többieknek is! persze utána nem kell 4 litert meginni - de 2-2,5 litert igen!

volt hogy 4hósan elapadóban volt mert nem figyeltem a folyadékra (elég rohanós időszak volt) és kb 1 liter körül ittam....utána megint 3-4 napig a 3-4 liter volt és visszajött...

szóval nem tudom mi a biológiai összefüggés, de tutira működött és nem csak nekem! megjegyezem én a második gyerekünknél tudtam erről és ott valóban sokkal kevesebb gondom volt a mennyiséggel.

Egyébként meg baja nem lesz tőle? :)

2014. aug. 18. 09:52
 9/11 A kérdező kommentje:
megpróbálom hogy csak az egyik ciciből eszik, azt kiüríteni, azt ha kér még akkor ráteszem a másikra :)
2014. aug. 18. 10:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Arra figyelj, h ket oran belul ugyanarra tedd vissza!
2014. aug. 18. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!