Járt már valaki úgy, hogy az egyik melléből először csak kevesebb, aztán már jóval kevesebb tej nyerhető ki, mint a másik mellből? Lehet tenni ellene valamit?
Figyelt kérdés
A bal mellemből fokozatosan csökken a mennyiség, miközben a jobb szinte állandó mennyiséget mutat. Mi lehet ennek az oka, kérlek írjatok, ha volt hasonló problémátok. Köszönöm!2014. júl. 31. 11:21
1/2 anonim válasza:
Nekem is kevesebb van a balban. Én elkezdtem laktoherb teát inni, mert nagyon elkezdett apadni. Pár nap alatt lett is elég mind a két ciciben, de a balban még mindig kevesebb van mint a jobban, de egy étkezésre simán elég a lányomnak. Általában 120-150g között van benne.
2/2 Medvi válasza:
Igen, a nagyobbik lányom csak 8 hónapig szopott mindkettőből aztán 20 hónapos koráig már csak a jobb oldaliból, a balt kezdettől fogva nem szerette. A kicsi most 17 hónapos, mindkettőből egyformán szopizik, semmiben nem tudtam befolyásolni a dolgot, pedig próbálkoztam, de úgy vettem észre, hogy ez az ő egyéni döntésük. Amelyik nem szimpi azt szép lassan elapasztják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!