Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Fiatal anyukák! Nektek is...

Fiatal anyukák! Nektek is csúnya lett a melletek szoptatás után?

Figyelt kérdés

Itt vagyok 28 éves, 3 gyermekem van de ugyanúgy nézek ki mint gyerkőcök előtt (169 cm és 57 kg), és olyan csúnya lógósak lettek a melleim...mint egy 60 éves néninek....

Bocsi, csak most ez nagyon kikívánkozott belőlem, ugye más is érez így?

2014. júl. 25. 21:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
a lányom nem szopott csak pár alkalommal sikerült mellre tenni, így fejtem 1 hónapos koráig. a mellbimbómon a sebek helyei látszanak, és lógnak a melleim.
2014. júl. 28. 22:04
 12/14 A kérdező kommentje:
Nagyn köszi a válaszokat. én is úgy megcsináltatnám, de olyan drága...kedves 9-es válaszoló, nekem is pont olyan a mellem :) már lassan a férjem előtt nem is merek mutatkozni. egyszer viccesen megjegyezte h öregasszonyosak a melleim...(na, szoptatna ő ennyit), persze mondta h csak viccelt, de...meg a műtétet nem engedné, de szerntem inkább azért mert mindenki engem nézne :) (kis faluban lakunk)
2014. júl. 29. 14:08
 13/14 anonim ***** válasza:
9-es vagyok. Nekem ráadásul pluszban sajnos császármetszésem volt és a doki rendesen mosolygós szájat vágott és nem egyenes vízszintest. Mondtam is a férjemnek, hogy látod milyen muris a testem? Mint egy mosolygós béka: a két nagy mellbimbóm a béka két szeme, a púpom az orra és a hegem a mosolygós szája. :-D Viccelődőm rajta kínomban, de egyébként szörnyű.
2014. júl. 29. 20:59
 14/14 A kérdező kommentje:
Na, akkor kezet foghatunk :) mert nekem is császárjaim voltak, annyi a szerencsém, h legalább a vágás egyenes, de nekem is púpos fölötte. olyan jó így arc nélkül ezeket kibeszélni, a barátnőimnek nem merném igy mondani h ilyen meg olyan lett a mellem, meg hasonló problémák.
2014. júl. 30. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!