Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 1 hónapos a babám, baj ha...

1 hónapos a babám, baj ha mindkét mellből szoptatok?

Figyelt kérdés
Nem azert fáj a hasa mert csak az előtejet kapja? Vagy ilyenkor már egyforma a tej minden része?
2014. júl. 20. 14:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem egyforma,az eleje hígabb,a vége meg zsírosabb,táplálóbb. Amennyire lehet,ürítse ki a cicit,ha nem elég neki,én is rátettem még a másikra is utána. A következő szopinál azzal a mellel kezdj,amelyikkel befejezted az előzőt. Pocira nekünk a BioGaia csepp vált be.
2014. júl. 20. 14:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Alkalmanként csak 1 mellből szoptass, akkor kiszívja a hátsó, tápláló tejet is. Ha mindkettőből szopik, akár alultáplált is lehet és a melled sem telítődik rendesen.
2014. júl. 21. 18:06
 3/4 anonim ***** válasza:

En kihivtam szoptatasi tanacsadot es azt javasolta, hogy amikor az egyik mellet kiszivta a baba es elengedte, tegyem at a masikra is.

Ha bealudna szopi kozben, simogatassal lehet ebreszteni. Ha aktivan szopizik a baba es elkezdi tepni, rangatni a cicit, az is azt jelenti, hogy ebbol a mellbol mar alig jon, tedd at a masikra.

A leggyorsabban a jol kiszivott mell telik meg, gozerovel dolgozik a termeles. Abba a mellbe, amiben sok van, lelassul a termeles.

Neten olvastam egy jo hasonlatot: a mell olyan, mint egy wc tartaly. Mikor kiurul, omlik bele, de ahogy kezd megtelni, lassul az aramlas. Miota ezt megfogadtam, nem kell potlast adnom.

Sok boldog szoptatast kivanok.

2014. júl. 23. 00:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Utolso vagyok: a poci sok mindentol fajhat. Probald meg csokkenteni a tejtermeket es a tejet, illetve amitol te puffadsz, attol o is fog. 2 het alatt sokat erosodik a gyomruk a babaknak, igy ujra lehet probalni a tejet vagy tejtermeket.

Ami nekunk bevalt: infolac es colief cseppek minden szopi elott 3 napig. Utana 2 napig csak reggel es este, mert mar nem fajt a pocija, vegul teljesen abbahagytuk.

2014. júl. 23. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!