Szoptatás alatt tetováltatni?
Figyelt kérdés
Lehet, vagy nem lehet ? A seb felülfertőződésén kívül esetleg valami ok ?2014. júl. 9. 16:58
1/5 anonim válasza:
Nem lehet, csak majd ha már nem szoptatsz fél-1 éve, akkor csinálják meg.
2/5 A kérdező kommentje:
Megcsinálják, bármikor. Engem az érdekel, miért nem lehet, ha nem lehet?
2014. júl. 9. 22:07
3/5 anonim válasza:
Elméletileg mert elfertözödhet ...de én megvàrnàm a nyár végét, mert a nap tényleg nem tesz jót a "hegesedésnek"
4/5 anonim válasza:
Lehetni lehet, csak nem ajánlott, bármi allergia kijöhet rajtad akkor is, ha már van varrásod.
Az, hogy várni kell fél-1 évet hülyeség, ha már nem szoptatsz, nyugodtan csinálhatod.
Én megvárnám az őszt, könnyebb olyankor kezelni, ugye a naptól is óvni kell, stb.
(igaz én épp most varrattam, szóval nem szólok egy szót sem :) )
5/5 A kérdező kommentje:
Egy 10cm pici minta lesz az egész. Az elsőt pont egy éve csináltattam. Csak most szültem, ezért kérdezem van e bármi akadálya :)
2014. júl. 10. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!