Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás abbahagyása után...

Szoptatás abbahagyása után hónapokkal is még duzzadt, kemény mell? Volt valakinek még ilyen? Főleg a mellbimbó udvar kemény, már a bimbóm sem tud kiállni.

Figyelt kérdés
4 hónapja hagytam abba a szoptatást, igaz, viszonylag hirtelen. Nem azonnal, és csak az egyik mellemen vettem észre, hogy kemény, csomós, fájni nem fáj. A mellbimbó is kemény, nem tudom mi lehet a baj, most ismét babát várok, nagyon kéne ezzel valamit kezdeni. Masszírozom, próbálom fejni, de nem jön belőle semmi.
2014. júl. 6. 19:42
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ha még visszanézel esetleg: kész vagyok a kezelésekkel, annyira szépek az eredményeim, hogy az orvosom szerint "itt már nem lesz semmi baj"😊
2015. máj. 9. 00:01
 12/16 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Nagyon jó ezt olvasni. Erős, bátor vagy, a legszörnyűbb betegséget küzdötted le! Jó egészséget, sok boldogságot kívánok szívből!
2015. máj. 10. 01:31
 13/16 anonim ***** válasza:
Örülök,hogy rendben zárult a dolog és jól vagy mostmár :) drukkoltam :)
2015. jún. 7. 21:22
 14/16 A kérdező kommentje:
Lányok, ha olvas még valaki: most voltam az aktuális negyedéves ellenőrző vizsgálatokon, minden eredményem SZUPER😊😊😊 Nemsoká 1 éves leszek!!!!
2015. jún. 12. 08:56
 15/16 anonim ***** válasza:

de jó de jóóóó :)

gratula. remélem soha nem tér vissza!

2015. jún. 14. 14:32
 16/16 A kérdező kommentje:
ÍGY LESZ!!!
2015. jún. 22. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!