Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szerintetek ehetek káposztát?

Szerintetek ehetek káposztát?

Figyelt kérdés
3 hónapos a fiam csak szoptatok nem hasfájòs nem is volt, viszont kicsit èrzékeny ettem 1 szem eret és kipattogott az arca. Nagyon ennék húsgombócos káposztát de hallottam hogy k betüseket nem szabad bár sokan mondják hogy ez hülyeség. Szerintetek?
2014. júl. 4. 21:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Próbáld ki egy kis adaggal, mert ugyan nagyon sok baba kap hsafájást ezektöl, de nem mindegyik. Ezért megéri kisérletezni, ha csak picit eszek, akkor nem lesz semmi esetre sem túl nagy hasfájása, ha meg semmi nem történik, legközelebb nyugodtan tudsz enni belöle.
2014. júl. 4. 21:42
 2/3 A kérdező kommentje:

Okés.

Köszönöm!

2014. júl. 4. 21:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Husgombocos káposzta?Nem is hallottam rolla. na de a lényeg probald ki és meglatod. Az én kislanyom egyetlen dologtol volt hasfájos ha ettem(a babot leszámitva mert azt ki se probaltam inkabb) vagy ittam mégpedig az öszibarack. öszilé befőtt tökmindegy attol fajt a hasa.
2014. júl. 5. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!