Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Bábakoktél? Van akinek használ...

Bábakoktél? Van akinek használt? Ahogy olvasom mindbe alkohol van. Nem ittam a terhesség alatt, de már komolyan úgy érzem lehúzok egy feles pálinkát hátha segít.

Figyelt kérdés
Egyszerűen az istenért nem akar megszületni a babám. Júni 28-ra voltam kiírva és semmi...teljesen zárt vagyok, se egy jósló semmi.. ha nem indul meg spontán akkor jövőhéten megindítják...amitől eléggé félek, jobban szeretném ha spontán indulna...tudom hülyén hangzik de már ez is megfordult a fejemben hogy megiszok egy-két feles pálinkát hátha beindul tőle...
2014. júl. 4. 19:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nem hasznàlt semmi, bár koktélt nem ittam. Császár lett a vége, de nem az oxi miatt, hanem a babám arccal előre volt. Semmi nem fájt, kicsit húzódott a hasam, ne félj tőle ha mégis az lenne.
2014. júl. 5. 19:28
 12/12 anonim ***** válasza:

Ne félj az indítástól!

Egy barátnőmnek, indított lett a második (első császár) szülése, 3 óra alatt, hüvelyi úton szült, közel négy kilós babát, mindenféle komplikáció nélkül!

Úgyhogy vannak sikersztorik is, nem csak rémmesék!

A legjobb, ha eltervezel valamit mára, nyugtasd meg magad, hogy hétfőn így is, úgy is szülni fogsz... Nekem már kiírták a program császárt, az utolsó hétvégén örültem, hogy itt a család, mit fogok főzni stb., erre vasárnap hajnalban derült égből villámcsapásként beindult.

2014. júl. 6. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!