1,5 hetes kisbabám 2 óránként felkel enni, tudom hogy ez normális, de hogy fogom tudni majd ezt kitolni?
Figyelt kérdés
Hogy az éjszakát is végigaludja esetleg? Fürdessem később?2014. júl. 3. 23:00
1/6 anonim válasza:
O meg nagyon picike,ezen ne is gondolkodj hogy tolod majd ki.Egy jo ideig meg fel fog kelni ejszaka enni.Az en babam 8 honapos es neha meg mindig kel 1 x ejjel enni.Vot 1 honap mikor vegigaludta.Szepen ki fog alakulni magatol ha nagyobbacska lesz.Nalunk ugy van ahogy altalaba mindenkinel 7 - kor furdetes-etetes,8-kor alvas.
2/6 anonim válasza:
Pici a gyomra még, gyakran megéhezik. Ahogy nő, úgy tud több táplálékot magához venni és tovább kitart majd. Majd az ő tempójában alakul ez szépen.
3/6 anonim válasza:
tökéletesen leirtak előttem.Az én kislanyom 6hetesen kezdett 6orát aludni élyszaa. utoljara 12kor evett majd reggel 6ora körül kelt. Most 11kor eszik utoljara és 7kor kel.3hos mult. te nem tudod kitolni, ahogy nő ugy eszik kevesebbszer többet.
4/6 anonim válasza:
Az anyatej 1 óra alatt is ki tud ürülni a gyomrából. Pici még, semmi baj nincs vele, hogy felkel.
Éjfél és éjjel 2 között a legmagasabb a prolaktin hormon szintje, ha ekkor szopik, akkor jobban ösztönzi a tejtermelést, mint máskor. Ezt tudják a babák ösztönösen. :)
Nem kell kitolnod az időket, majd saját maga fogja ritkábban kérni. Fiam az első pár hetét non stop cicin töltötte, most múlt egy éves, csak altatáskor szopik. Magától elhagyta a többit. Kb. 3-4 hónaposan már látványosan ritkultak a szoptatások, akkor már jobban érdekelte a külvilág, mint a cici.
5/6 anonim válasza:
Te kitolni nem tudod, majd ő fogja ritkábban kérni.
De még ne várd :) Majd talán 1 hónaposan éjjel már elmarad egy étkezés, nálunk így volt. De tudod ez is mindenkinél más.
6/6 anonim válasza:
Igen, ahogy mondják az előttem szólók, egyszer csak azt fogod észrevenni, hogy ritkábban éhezik meg. Megoldódnak ezek a dolgok szépen, maguktól. :-) A lányom 3 hós korától 1x ébredt éjszaka, és 9 hós korától alussza át az éjszakákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!