Mivel kezelitek a náthát szoptatós anyukák? Nem szeretnék bevenni semmit, de elviselhetetlen már ez az állapot. Lázam nincs, nem köhögök, torkom nem fáj, csak tele az orrom és a "fejem" már 3. napja, és folymatosan tüsszögök.
Figyelt kérdés
2010. jan. 6. 10:57
1/3 anonim válasza:
Én csak tengervizes orrsprayt mertem használni, vagy próbálj meg coryzaliat szedni, az náthára való homeós bogyó
2/3 anonim válasza:
Oscillococcinumot nyugodtan szedhetsz, ez homeós szer és nagyon jó. Az orrdugulásra meg nagyon bevált az Euphorbium orrspray, szintén homeós. Én 16 hónapja szoptatok, ha kell ezeket használom.
3/3 anonim válasza:
homeopátiával próbálkoztál már? Tüneti szer a Coryzalia, megelőző pedig az echinacea és a vírusos megbetegedések ellen megelőzésre és kezelésre az Oscillococcinum. Nekünk bevált, a Coryzaliát csak akkora gyerkőc eheti aki már el tud szopogatni gyógyszert, de az utóbbiak már egészen kicsi manókának is adható. Kismamának és szoptatósnak is használható. Bővebbet a homeo-s fórumokon, oldalakon. hasznos!!
Én még használok Sinupret-et és Stodal-t is.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!