Meddig tart még ez a túltelítödés, csöpögés, a szopizások közti fejés éjjel? Babám 7 hetes.
Húú az eleje tényleg nagyon " rossz". Nekem már 4 hónapos volt, amikor hivatalos ügyeket kellett intéznünk a férjemmel, és inkább megkértem anyósomat hogy vigyázzon rá mert a 35 fokos kánikulában nem akartuk a picit magunkkal cipelni, Hagytam otthon előre lefejt tejet, úgyhogy nem kellett annyira sietnünk... De mégis, mert érzete a mellem hogy elvileg jönne a következő etetés és úgy bedurrant és kőkemény lett, spriccelt belőle a tej ( eláztattam 2 melltartóbetétet is...) hogy majdnem sírva fakadtam.
Azt a megkönnyebbülést alig lehet szavakkal kifejezni amikor le tudtam fejni és kiürült.
Szóval nekem még 4-5 hónapos korában is ilyen volt, aztán szépen "lecsillapodott". :-)
7 és fél hónapos koráig szoptattam, aztán elutasította egyik pillanatról a másikra.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!