Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Meddig tart még ez a túltelítö...

Meddig tart még ez a túltelítödés, csöpögés, a szopizások közti fejés éjjel? Babám 7 hetes.

Figyelt kérdés
Kínszenvedès a meelleimben a fàjdalom mert ùgy megtöltödik, hiàba rakom rà sokszor egy nap. Èjjel màr nem szopizik eért kètszer fejnem kell! Mikor lesz vège ennek?
2014. jún. 23. 14:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Mikor beáll a kereslet-kínálat. Fiamnál 3 hónapos korban volt. Lányomnál, aki második gyerek nem fejtem, mert nem volt időm, és nem is volt túltelítődés.
2014. jún. 23. 14:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Húú az eleje tényleg nagyon " rossz". Nekem már 4 hónapos volt, amikor hivatalos ügyeket kellett intéznünk a férjemmel, és inkább megkértem anyósomat hogy vigyázzon rá mert a 35 fokos kánikulában nem akartuk a picit magunkkal cipelni, Hagytam otthon előre lefejt tejet, úgyhogy nem kellett annyira sietnünk... De mégis, mert érzete a mellem hogy elvileg jönne a következő etetés és úgy bedurrant és kőkemény lett, spriccelt belőle a tej ( eláztattam 2 melltartóbetétet is...) hogy majdnem sírva fakadtam.

Azt a megkönnyebbülést alig lehet szavakkal kifejezni amikor le tudtam fejni és kiürült.

Szóval nekem még 4-5 hónapos korában is ilyen volt, aztán szépen "lecsillapodott". :-)

7 és fél hónapos koráig szoptattam, aztán elutasította egyik pillanatról a másikra.

Kitartás!

2014. jún. 23. 15:04
 3/4 A kérdező kommentje:
A lànyomnàl nekem se volt ilyen, mert 2 óránkènt szopott èjjel is 5 hónapig.. De a fiam sajna nem szopik annyit ès èjjel felèbreszteni selehet ùgy alszik..
2014. jún. 23. 19:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Nappal, ha sokat rarakod akkor ejjel sem lesz kevesebb. Nalunk is ez van. Nappal 2 orankent eszik altalaban 100g folott mindig, ejszaka meg csak 4 orankent, ezert nekem is fejnem kell. Mi meg csak a 3. hetnel jarunk...
2014. jún. 25. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!