Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Leirnátok hogy néz ki nálatok...

Leirnátok hogy néz ki nálatok egy nap, hogy mit esztek?

Figyelt kérdés
2014. jún. 19. 13:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Milyen korú babáról van szó? Vagy az én /szoptatós anya/ étrendje érdekel? Pontosíts légyszi!
2014. jún. 19. 13:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Reggelire 2 szelet kenyér, vaj sonka sajt paradicsom

Tízórai joghurt

Ebéd tökfőzelék, sült kolbásszal, kenyér

Uzsonna megyes pite

Vacsora szendvics

Rengeteget iszok most a bodza szörp a sláger

2014. jún. 19. 14:10
 3/4 A kérdező kommentje:
magamra gondoltam szoptatom a picit 5hetes.
2014. jún. 19. 14:20
 4/4 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Amikor ilyen pici volt a kisfiam, időről-időre picit megingott a tejmennyiségem. Kellett egy jó pár hónap, hogy igazán beálljon. Tehát akkor húst hússal ettem. Kívántam is, de észre is vettem, hogy egy jó kiadós húsos ebédtől valamint az azt követő pihenéstől a babámmal megjött a tejem. Egyébként reggelire és vacsorára én is szendvicseket ettem rengeteg zöldséggel, joghurttal, kefírrel, ebédre leves mindig volt, az is jót tett a tejemnek, plusz húsos főétel, uzsira pedig péksüti vagy gyümölcs. A tészta is gyakran meghozta a tejem. Ja, tudom, hogy csak az étkezést kérdezted, de azt azért hozzátenném, hogy majdnem minden alkalommal, amikor a babám aludt, én is aludtam Vele.

Viszont a sok tejtermékkel vigyázz, a tejfehérje átmegy -mint ahogy minden - a tejedbe, nehogy allergiát okozzon a babádnál. Az én fiam 4 hónaposan lett tejallergiás arra a kevéske tejfehérjére, ami az én tejemből a szervezetébe jutott. Véres hasmenése volt hetekig. Azóta sem Ő, sem én nem ehetünk tejtermékeket, még szoptatom. Most lesz másfél éves.

2014. jún. 19. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!