Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van elég tejem? Sokszor olyan...

Van elég tejem? Sokszor olyan puhának érzem a melleimet, mintha nem lenne benne semmi, reggel meg kőkemény.

Figyelt kérdés
Van,hogy spontán megindul és csak úgy jön a tej,de van,hogy próbálok fejni,és mégsem jön,mire 40ml-t fejek már kész vagyok. A babám szépen hízik,úgyhogy biztos elég neki,de akkor miért nem tudok többet fejni? A mellszívóval van gond? Azért fejnék,mert ha megyünk valahová szívesebben etetném olyankor cumisüvegből...de még ez nem jött össze.
2014. jún. 18. 11:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Mennyi folyadékot iszol?? Attól is függ ám!! Amúgy meg igyekezz csak szoptatni ne cumisüvegből.ha tudsz volnulj félre a babának is jobb.
2014. jún. 18. 11:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a baba? Mióta próbálsz fejni? Szerintem nincs semmi baj, csak az történt, hogy beállt a kereslet-kínálat egyensúlya. Reggel több a tej (de vizesebb), ezért feszül a melled, estére kevesebb, de zsírosabb.
2014. jún. 18. 12:02
 3/4 A kérdező kommentje:
8 hetes,és szeretnénk egy kicsit kimozdulni,de ugye jönnek mennek az emberek,nem igazán szeretnék nyilvánosan szoptatni....ja kb.2 litert iszok egy nap,ez tudom lehetne több,csak egyszerűen elfelejtek inni,csak akkor iszok mikor már érzem,hogy nagyon szomjas vagyok.
2014. jún. 18. 12:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Bocsi, hogy nem tudok segíteni, de engem is nagyon érdekelne, hogy mi van.

A tejem nekem is elég, de fejni én se tudok az első perctől... :/ Se kézi, se elektromos mellszívóval.

Pedig én is szívesen mennék erre-arra, de szoptatni nem akarok nyilvános helyen. Stb.

2014. jún. 18. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!