Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tapasztalt szoptatos kismamák!...

Tapasztalt szoptatos kismamák! Leirnátok nekem mit használtatok, szedtetek hogy beinduljon a tejetek? Milyen mellszívót, tejserkentöt?

Figyelt kérdés

3 éve császárral szültem a lanyunkat es 5 nap szoptatas+fejés után kezdett megindulni a tejem de kevés volt, 4 hét utan megjött az elsö mensim és elapadt 2 nap alatt. Ittam napi 3-4 liter vizet/ cukormentes ice teat, ittam laktoherb teat, karamalz italt, még a drága More Milk Plus kapszulát is megvettük hátha, de semmi... Ittam alkohol mentes sört, habart leveseket, köményes kajákat. Esetleg még azt leirnátok hogy szülés után hogy, milyen idöközönkent, meddig szoptattatok, fejtetek? Most várjuk öszre a 2. babánkat és nagyon szeretnék szoptatni vagy legalább lefejt tejet adni a babának majd. Köszi mindenkinek elöre is a válaszát!

20 hkm

#tejserkentés #fejés #tej megindítása
2014. jún. 12. 16:20
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Milyen bimbokiemelö? Ha ezen mulik beszerzek egyet ha tenyleg jo
2014. jún. 13. 07:32
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
3 óránként hogyan lehetett volna az a szegény gyerek "hatékony"???
2014. jún. 13. 08:50
 13/16 anonim ***** válasza:

Csaszaros voltam. Ami nekem bevalt:

- makai fele gorogszena kapszula

- laktoherb tea

- min 2 liter folyadek naponta foleg viz es laktoherb

- es igeny szerinti szoptatas

Tanacsadot is erdemes hivnod ha nehezsegbe utkozol. Nekem is segitettek. Sok sikert :-)

2014. jún. 13. 16:14
 14/16 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok. Karamalzot is ittam az elejen. De az alkoholmentes sor is hasonlo lehet es kevesebb benne a cukor. Kiveve persze ha gyumolcsos.
2014. jún. 13. 16:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem is küzdelmes volt az elején a szoptatás, egyetlen dolog segített, ha folyton cicin lógott a babám, mindig 2 mellből szoptattam, és mindig mikor sírt és elfogadta akár éhség, akár nyugtatás miatt. A kórházban fontos, hogy második és harmadik éjszaka sokat tedd mellre, attól fog beindulni, akkor is, ha sír, nem kell tápszert adni, ha nem elég neki az első napokban, mert akkor nem fog beindulni a tejed, a babák tartalékkal születnek, tehát kibírják míg beindul a tejed, kivéve persze ha koraszülött vagy valami baja van. Engem kikészített a mérlegekés, akkor ment könnyen mikor nem mértem, nem görcsöltem, csak cicire raktam mikor igényelte, voltak napok, mikor óránként, volt mikor meg ritkábban, 2-3-4 óránként. Sört azért ittam, az segített nekem, más nem igazán a babán kívül, fejni nem tudtam, nem jött semmi szopi után. Babám pont átlagosan fejlődött.
2014. jún. 20. 09:05
 16/16 anonim ***** válasza:
jómagam tudom ajánlani mindenkinek ebben :)
2014. jún. 27. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!