Tapasztalt szoptatos kismamák! Leirnátok nekem mit használtatok, szedtetek hogy beinduljon a tejetek? Milyen mellszívót, tejserkentöt?
3 éve császárral szültem a lanyunkat es 5 nap szoptatas+fejés után kezdett megindulni a tejem de kevés volt, 4 hét utan megjött az elsö mensim és elapadt 2 nap alatt. Ittam napi 3-4 liter vizet/ cukormentes ice teat, ittam laktoherb teat, karamalz italt, még a drága More Milk Plus kapszulát is megvettük hátha, de semmi... Ittam alkohol mentes sört, habart leveseket, köményes kajákat. Esetleg még azt leirnátok hogy szülés után hogy, milyen idöközönkent, meddig szoptattatok, fejtetek? Most várjuk öszre a 2. babánkat és nagyon szeretnék szoptatni vagy legalább lefejt tejet adni a babának majd. Köszi mindenkinek elöre is a válaszát!
20 hkm
Csaszaros voltam. Ami nekem bevalt:
- makai fele gorogszena kapszula
- laktoherb tea
- min 2 liter folyadek naponta foleg viz es laktoherb
- es igeny szerinti szoptatas
Tanacsadot is erdemes hivnod ha nehezsegbe utkozol. Nekem is segitettek. Sok sikert :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!