Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyi percig tart egy normáli...

Mennyi percig tart egy normális szopi egy egyhetes babánál?

Figyelt kérdés
2008. júl. 30. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez nagyon szélsőséges ebben a korban, vannak babák akik sokszor esznek keveset rövid idő alatt, és vannak kényelmes babák akik elciciznek, és sokáig szopiznak ( akár 1-1.5 órát is ). Fontos hogy annyit legyen cicin a csöppség ameddig akarja, hogy megalapozd a megfelelő tejtermelést. Ha egy cici nem elég vagy gyorsan kiürül ( kezdetben előfordul ) akkor adni kell neki a máikat is.
2008. júl. 30. 20:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem a lányom 1 hónaposan kb.fél órát szopizott.Manapság 5 perc.6 hós.
2008. júl. 30. 20:28
 3/4 anonim válasza:
Igaz már 7 éve volt, de jól emlékszem mindenre a lányom kb 45 perc alatt két cicit felváltva szépen óvatosan.
2008. júl. 30. 20:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Azt olvastam, hogy egy átlagos szoptatás 15-20 percig tart. Szerintem az se jó, hogy 1,5 órát van mellen a baba, hisz teljesen eláztatja a mellbimbódat arról meg nem is beszélve, hogy így az egész napod szoptatásból fog állni. Ha van mérleged meg tudod mérni, hogy eleget evett-e? Kilónként 150 g tejcsi kell a babáknak. Pl egy 4 kilós baba napi adagja 600 g. Sok sikert!
2008. júl. 31. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!