Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nagy melegbe anyatejes babánál...

Nagy melegbe anyatejes babánál adható viz?

Figyelt kérdés
2014. jún. 2. 11:22
 1/10 anonim ***** válasza:
56%
igen adható, de a legtöbb baba nem igényli. Az anyatej eleje vizes, az a szomjoltó része mélyröl jön a zsiros ami laktató. Probáld meg, ha elfogadja adj neki ha nem kell ugyse fogja inni.
2014. jún. 2. 11:23
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Persze. Bár fogják azt is sokan hangoztatni, hogy elegendő az anyatej is, gyakrabban tedd mellre, de semmi akadálya, hogy kis babavízzel vagy forralt- hűtött vízzel megkínáld két evés között is. Ha még szopik, akkor érdemes pohárból, vagy kiskanállal adni, a cumizavar megelőzése végett.
2014. jún. 2. 11:25
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
igen
2014. jún. 2. 11:26
 4/10 anonim ***** válasza:
68%

Miért ne lenne adható?

Persze, hogy lehet adni.

Nincs sehol előírva, hogy aki szoptat az nem adhat vizet a babájának.

2014. jún. 2. 12:22
 5/10 anonim ***** válasza:
42%

Lehet, de teljesen felesleges, ha van elég tejed.

Én míg csak szoptattam sosem adtam mást a lányomnak, csak anyatejet.

A nyári 35 fok feletti hőségben volt, hogy akár 10 percenként is mellre tettem pár korty erejéig.

Ez neked is jó, mert ha vizet adsz neki, kevesebbet szopik és csökken a tej mennyisége, tápszert meg gondolom te sem szeretnél neki adni.

2014. jún. 2. 12:25
 6/10 anonim ***** válasza:
85%
igen, nagyon sírt a fiam mellre tettem azt eltolta míg végül megpróbáltuk a vizet egy pár korty után megnyugodott és aludt egy jót, ez volt aug. ban 40 fokban..rá kell próbálni!
2014. jún. 2. 12:43
 7/10 anonim ***** válasza:
83%

Megjöttek az állandóan szoptató ősanyák!!!

Bakker ilyen választ lepontozni, hogy igenis lehet adni egy anyatejes babának is vizet...

Az meg, hogy ti mit gondoltok vagy hogy csináljátok, az a ti privát ügyetek.

A kérdés az volt, hogy lehet-e adni anyatejes babának is vizet, ha nagy meleg van. És a válasz az, hogy igen. Mert lehet. És attól, hogy ti inkább 10 percenként is szoptatjátok, az a ti dolgotok, de attól még a kérdés baromira nem ez volt.

És ezt is nyugodtan pontozzátok le!:-P

2014. jún. 2. 12:47
 8/10 anonim ***** válasza:
28%

persze, sőt! adjál neki! nem csak nagy melegben!!

te mindig csak éhes vagy és SOHA nem vagy szomjas? De. Tessék, a baba is ember:)

Adj neki, a kórházban is azt adnak, ha sír a kicsi, és te nem tudod etetni/vagy nem tudsz tápszerezni.

Szegény lehet, hogy nem is akarna enni, csak szoptatják, és valójában csak szomjas volt, ezért elfogadja az anyatejet is:)

2014. jún. 2. 13:50
 9/10 Julie S ***** válasza:
29%
Persze, felteve, ha igenyli/elfogadja. Ha nagyobb baba, akkor szerintem a nagy meleg jo alkalom ra, hogy konnyebben megszokja/megszeresse a vizet. Ha kisebb, akkor en nem itatnam kulon, szerintem jobb a gyakoribb cicizes.
2014. jún. 2. 21:16
 10/10 anonim ***** válasza:
26%
Én úgy tudom, hogy kifejezetten ajánlott vizet (is) adni melegben. Ha kínálod és kéri, adj neki nyugodtan, ettől nem szokik le a ciciről.
2014. jún. 2. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!