Meddig tart a fejes annak akinek keves teje van?
Figyelt kérdés
10 napja szultem es azota is csak 10 miliket tudok lefejni az is kb egy orat tart.normalis ez igy? Kezzel fejek,mellszivoval nemmegy.2014. máj. 31. 12:16
1/3 anonim válasza:
Én a kézi mellszívóval az otthon töltött 2. napon feladtam, é rohantunk venni egy gépit. Azzal is sokáig tartott, mivel nem akart szopizni a babám, így tejem sem volt sok. 30-40 percig is fejtem, felváltva, előbb hosszabb, majd rövidebb ideig. Ezzel a legelején 30 milliket tudtam fejni, ez minden nappal egyre jobb lett.Kitartást!
2/3 Medvi válasza:
MEDELA extractor gépi fejővel tudta csak rendesen fejni, kézivel és kézzel soha nem ment rendesen. De mikor fejed ezt a kevéskét? Szoptatás után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!