Lehetséges-e, hogy napi 3-5 kakis pelus mellett mégsem jut elég táplálékhoz egy anyatejes baba?
Nálunk is volt olyan időszak, amikor minden étkezés után volt kakis pelenka, s a súlya is stagnált. De ez már a múlté, én nem csökkentettem a kaját, etettem, ha éhes volt. S mostanra minden visszaállt a régi kerékvágásba. Naponta 1-2 alkalommal kakil, s szépen gyarapszik. Ne ijedj meg, lehet hogy most nem gyarapszik olyan ütemben, mint eddig, de minden rendben lesz. Lehet, hogy most kevesebb tápanyagok épít be a szervezetébe.
3 hónapos kislány anyukája
Ha apró túrószerű kis fehér darabokkal van teli a kaki, akkor tényleg az a helyzet hogy sokkal többet eszik, mint amit meg tud emészteni. Ez nem baj, de ebből is látszik, hogy van elég tejed. Nem egyformán híznak. Időnként van egy-egy növekedési kiugrás náluk, akkor többet esznek, és többet híznak. De ez azért van, mert az anyatej összetételét így tudják hozzáigazítani a fejlődési ritmusukhoz. Minden hónapban más a tej összetétele. Nyugi biztos minden rendben van.
Két gyerekes anyuka + ápolónő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!