Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lehetséges-e, hogy napi 3-5...

Lehetséges-e, hogy napi 3-5 kakis pelus mellett mégsem jut elég táplálékhoz egy anyatejes baba?

Figyelt kérdés
Amúgy kiegyensúlyozott, nyugodt baba, rendszeresen ennyit kakil, most mégis kevesett hízott. Csak a havi mérésen derült ki, amúgy nekem semmi nem tűnt fel. 3 hónapos.
2008. júl. 29. 22:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Van amikor kevesebbet híznak a babák minden különösebb ok nélkül.Nekem ennyi kakis pelus picit soknak tűnik, mert ugye az anyatejet teljesen megemésztik.Nem eszi túl magát, azért nem hízik?Lehet hogy hülyén hangzik, de nálunk is ez volt, nem tudta megemészteni a sok kakát, inkább kikakilta, kicsit visszafogtam, és akkor a súlya is megindult.
2008. júl. 29. 23:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Sok kaját akartam írni, bocsi:)
2008. júl. 29. 23:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Nálunk is volt olyan időszak, amikor minden étkezés után volt kakis pelenka, s a súlya is stagnált. De ez már a múlté, én nem csökkentettem a kaját, etettem, ha éhes volt. S mostanra minden visszaállt a régi kerékvágásba. Naponta 1-2 alkalommal kakil, s szépen gyarapszik. Ne ijedj meg, lehet hogy most nem gyarapszik olyan ütemben, mint eddig, de minden rendben lesz. Lehet, hogy most kevesebb tápanyagok épít be a szervezetébe.

3 hónapos kislány anyukája

2008. júl. 30. 08:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha apró túrószerű kis fehér darabokkal van teli a kaki, akkor tényleg az a helyzet hogy sokkal többet eszik, mint amit meg tud emészteni. Ez nem baj, de ebből is látszik, hogy van elég tejed. Nem egyformán híznak. Időnként van egy-egy növekedési kiugrás náluk, akkor többet esznek, és többet híznak. De ez azért van, mert az anyatej összetételét így tudják hozzáigazítani a fejlődési ritmusukhoz. Minden hónapban más a tej összetétele. Nyugi biztos minden rendben van.

Két gyerekes anyuka + ápolónő

2008. júl. 30. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!