Mit csináljak? Elegem van a szoptatásból?
Figyelt kérdés
Lassan hét hónapos a kislányom. A nagy most múlt két éves. Egész nap egy perc megállásom, tudom, ez adolgom, ezért kapom a gyedet, hogy a gyerekekkel, háztartással foglalkozzak, de úgy érzem sok. Nyúzott és lestrapált vagyok. Most úgy érzem a szoptatásból is elegem van, mert az is csak lehúz. Közben lelkifurdalásom van, hogy lehetek ilyen anya.2014. máj. 16. 08:45
11/11 anonim válasza:
Én utáltam szoptatni, úgyhogy 2 hónapos korától tápszert adtam és szép lassan ráállt a bébiételekre is.Nagy baromságnak tartom azt, hogy csak akkor lesz egészséges ha anyatejet kap, meg azt is hogy három éves koráig kell anyatejjel tömni.A lányom már három éves és oviban lett először "beteg", ami azt jelenti hogy hőemelkedése volt.Ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!