Segítség kell, de sürgösen, hogyan tehetném könnyebbé?
Sajnos nincs segítségem és a párom rengeteg et dolgozik... Így räm marad egy csomo házimunka, amikor valaki vègre elviszi sètálni nekem muszáj nekiesni a takaritásnak, fözèsnek... Különben nem lesz mît enni.. Akkor pròbâlok pihenni amikor a lányom alszik.. De mivel ez egyre kevesebb szer van... Így folyton èhes ès álmos vagyok... Szerintem olyan messze túl vagyok a holtponton, hogy nagyon nehezen alszom el..
De köszönöm, igyekszem többet forditani erre mint a rendre, tiszta ruhára... Ja, a cumit fél perc utän kiköpködi...
Kérdező, nincs senki ismerősöd, aki tudna segíteni? Ha a férjed messze van, valaki más családtag? Nagyszülő, nagynéni? Barátnő, más kisgyerekes anyuka?
Nagyon hasznos lenne, ha találnál valakit, aki NEM a babádat vinné el tőled, hogy te takaríts stb. - hanem a házimunka egy részét venné át helyetted, hogy te a babáddal lehess vagy együtt tudjatok pihizni, ha az kell.
Még javában a gyermekágyas időszakban vagytok, te sem regenerálódtál még teljesen a szülés után és valószínűleg még a picid is érzékenyebb, hiszen valamivel korábban is érkezett. A régi korokban az volt a szokás, hogy ilyenkor az anyukát a babával együtt gondozták a család női tagjai, pont azért, hogy összeszokjanak, jól menjen a babagondozás, szoptatás... Nagyon is sok haszna volt ennek a szokásnak!
Szerinted tudnál találni valakit, akit be tudsz vonni segítségnek?
Ha ez nem megy, még mindig ott a hordozás ill. a hordozókendő; azt pont arra találták ki, hogy megkönnyítse a dolgunk végzését pici baba mellett. :)
A tejapadáson mit értesz? Kezd felpuhulni a melled? Már nem olyan telt a szopik idejére?
Sajnos nincs olyan segítségem akire így számíthatnék... Ketten vagyunk, de a párom is hulla faradt... Tegnap sikerült is egymáson levezetni a feszkót, hát nem így képzeltem az tény...
Amúgy azt hiszem meg van a titok nyitja... Abbahagytam a mecsek tejszaporítót, miután itt a kérdések közt olvastam h sok kismamának müködött fordítva...és lett hasfájós a babája...
Eredmény: tegnap reggel ittam az utolsó pohárral, a napunk rettenetes volt, rosszabb mint az összes eddigi... Éjfélkor még mindig egyedül voltam és sírva szoptattam a töttyedt melleimböl...egész nap félóránként mellre tettem, mert folyton éhes maradt és mondogattam magamnak, hogy holnap már jobb lesz... Hajnalban 2 egész órát aludt a saját ágyában és érzem h jön vissza a tejem, nem híg és majdnem színtelen már mint a teától volt, de kell mèg pár nap mire rendbe jövünk! Köszönöm, h írtatok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!