Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nyers sòskátol fajhat a...

Nyers sòskátol fajhat a babám hasa?

Figyelt kérdés

Masfel hetes a kislanyom,nagyon nyugodt es kirgyensúlyozott baba,szinte soha nem sír,ma estére viszont néha ràkezdi,es vigasztalhatatlan:(

Delutan szedtem sòskát es ettem egy par levelet,lehet hogy attol?:(

2014. ápr. 7. 20:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, inkább most kezdődik a kis bélműködése, a tejed is megváltozik stb. és ez okozza. A biztonság kedvéért pár napot ne egyél sóskát, de szerintem semmi köze az egészhez. Én végig mindent ettem szoptatás alatt és soha semmi baja nem volt. Kutatások is kimutatták, hogy semmi olyan anyag nincs a tejben amitől a babának fájhat a hasa, ez babán múlik, nem az anyuka táplálkozásán.
2014. ápr. 7. 20:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Okozhat problémát a sóska. Szerintem ne egyél néhány napig, aztán ha gondolod, megint meg lehet próbálni, ha akkor is sír, akkor biztosan nem bírja. Minden baba másra érzékeny, van persze olyan is, amelyik semmire. Az én nagyobbik lányom a brokkolit és a karfiolt nem bírta, a kisebbik mindent bírt, a kisfiam meg a paradicsomtól volt kicsit rosszul.
2014. ápr. 7. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!