Nok akiknek megereszkedett a szoptatas alatt/utan a melle, a parotok hogy fogadta?
Nos, nekem rendesen megereszkedett a mellem, ikreket szoptatok, már 13 hónapja.
A párom imád, és szépnek tart, nekem nem okoz semmi féle gondot. Szerintem ezt nem kell szégyellned, ez teljesen természetes, viszont ha a te lelkednek ez fontos, amit maximálisan megértek, akkor ha már nem szoptatsz, egy korrekciós műtétet bevállalhatsz. Az ember elsősorban magának feleljen meg.
Kétszer két év szoptatás után van némi változás, de mikor rákérdeztem, hogy nem zavarja-e, szó szerint azt mondta, hogy: Ki nem sz@rja le?
Nálunk eltelt 5 év a szoptatások között, javult a helyzet a közvetlenül a szoptatás abbahagyása utáni állapothoz képest.
Na, félre ne értsd, de miért nem kérdezed meg? :) ha babát vállaltatok, esetleg látott szülni, ennyi igazán belefér egy kapcsolatban. De hogy megnyugodj: tuttti hogy nem zavarja :) ha mégis, akkor meg kapja be a bal bokád :):):) nyugi, a férfiak sokkal egyelszerűbben gondolkoznak, mint mi nők azt gondoljuk :)
Viszont az fontos, hogy te megbarátkozz a megváltozott testeddel. Ha a párod kezdeményez, ne szégyenkezz, ha nem élvezdd!! Es kezdeményezz te is!! Kimondta, hogy nem lehet melltartóban szeretkezni. Vegyél egy csábos darabot esetleg egy babydollt, fűzőt. Olyat aminek jó tartása van, fontos hogy te is szexinek érezd magad!
Soha nem voltak nagy melleim, viszont szoptatás után még ezek a kicsik is kicsit megereszkedtek és a hasam is csíkos, bár nem olyan feltűnő, de azért látszik, de őszintén, a férjem annyit mondott rá akkor, hogy kit érdekel, szültél egy gyereket, ez teljesen természetes, ha így nézel ki! Szóval ennyi.:) Most már több, mint 3 évvel a szülés után egyáltalán nem téma.
Tudod ez nem egy olyan dolog, amit az ember el tudna kerülni, vagy tudna ellene tenni. És az a férfi, aki így nem fogadja el a feleségét-gyereke anyját, az meg meg sem érdemli az adott nőt! Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!