Akinek egy evesen mar csak elalvashoz (nappali alvashoz is) igenyelte a szoptatast a babaja, annak belathato idon belul abbahagyta a baba magatol a szopit?
Éjjel is szopik még? Az én kisfiam 1 évesen a nappali és az esti elalváshoz szopizott, és éjjel számtalanszor, csak cicin tudott visszaaludni. 13 hónapos korában beszüntettem az éjjeli szoptatást, mert nagyon elegem volt már, rá két hétre megpróbáltam, hogy nem adok neki este se, és teljesen jól fogadta. Tehát nálunk úgymond én kezdeményeztem a leszokást, de nem kellett erőszakoskodnom vagy ilyesmi, ment magától.
Azt azért hozzá kell tenni, hogy vannak jobban- és kevésbé cicifüggő babák, nekünk szerencsénk volt.
Meddig sirt amikor ejjel nem adtal neki?
Az az igazsag hogy 9-10 hos koratol ejjel tapszert kap emiatt, igy hiaba adom neki a cicit, nincs benne annyi hogy visszaaludjon tole. 1x, max 2x kel ejjel, megeszi a tapszert es alszik, de ha zaklatott vagy ilyesmi akkor keri a cicit, es ahogy bekapja rogton elalszik szinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!