Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen a szoptatás alatt...

Milyen a szoptatás alatt szedhető fogamzásgátló?

Figyelt kérdés

Tudom, van ellene, és mellette is vélemény, tapasztalatokra lennék kiváncsi. Leginkább az érdekelne, hogy ha esetleg tapasztalom, hogy csökken a tejem mennyisége, és abbahagyom a tabit, akkor visszaáll a tej, vagy már visszafordíthatlan és elapad?

És hogy milyen arányban okoz gondot, és milyen arányban nem .(nekem több ismerősöm dícsérte, itt olvastam negatív véleményeket. )

2008. júl. 24. 14:01
 1/5 anonim ***** válasza:

szia

én cerazette-t szedek.ezt lehet.a tejem nem csökkent,bár most8.hónapra már beállt a kereslet-kinálat,de nem ettől.hogy éhesebb vagyok-e?? melyik kismama nem habzsolja a csokit?? pláne,h nekem diétáznom is kellett.egyébként 41 kiló vagyok-ne egy görögdinnyét képzelj el.egyetlen mellékhatása nekem az erősebb szőrnövekedés volt-de már ez is kezd visszaállni.

azért a 6 hetet várjátok ki:-)))

2008. júl. 24. 14:54
 2/5 A kérdező kommentje:

Ezt írták fel, mivel csak ez szedhető, és a 6 hetes kontrollon voltam már:-)

Köszi, és várom a további tapasztalatokat.

2008. júl. 24. 15:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is Cerazette-et szedek, kb. 6 hétig kínlódtam pecsételéssel, vérezgetéssel, már épp vissza akartam menni a dokihoz, vagy abbahagyni az egészet, amikor elmúlt és azóta sincs gondom. Beszéltem azért a dokimmal, és azt mondta, ez normális, mert annyira alacsony hormontartalmú szerről van szó.

És van még egy negatív tapasztalatom sajnos, ami miatt megint mérlegelem az abbahagyását: libidóm a béka segge alatt van...:-(

2008. júl. 24. 19:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Tegnap elolvastam a tájékoztatóját, és igen sok negatív mellékhatást írtak. Nektek jelentkezett ebből valami? ( acsökkent libidót már írta valaki...egyéb?)
2008. júl. 25. 11:37
 5/5 anonim válasza:
helo.en azaret-et szedek.2 hete kaptam eddig semmi mellekhatas.
2008. júl. 28. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!