Szoptatás alatt hajhullás?
nem tudsz csinálni semmit sem a terhesség alatt ki nem hullott hajad esik most ki ezen vitamin vagy más sem segít
amolyan tisztulási folyamat ez is
1-2-3 hónap és abba marad
Teljesen természetes folyamat, mert általában terhesség alatt nem hullik a haj, nagyon be is tud dúsulni, ez viszont kihullik később.
4 hónapos volt a lányom, mikor elkezdett hullani, több, mint 2 hónapig hullott, azt hittem nem marad hajam, csomókban hullott. Utánajártam a témának és mindenhol nyugtattak, hogy természetes, türelem, visszadúsul majd.
Mikor végre leállt a hajhullás már úgy néztem ki, mint Mickey-egér, teljesen felkopaszodtam elől, de aztán pár hónap alatt szépen visszanőtt. A szoptatástól egyébként teljesen független, azoknak is hullhat, akik nem szoptatnak. És a vitamin ugyan nem árt, de attól sem fog megállni a hullás, aminek ki kell, az úgyis kihullik.
Ezt viszont jó szívvel ajánlom, mert nagyon gyorsan visszadúsult vele a hajam és későbbi hajhullásra is bevált már:
Ahogy az előzőek írták.
Én leginkábbnem fésültem, össze volt kötve éjjel, nappal, reggel csak megigazítottam. Váll alattig ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!