Szoptatás alatt mit lehet szedni megfázásra,
torokfákásra?
Figyelt kérdés
Fáj a fejem, zúg, az orrom folyamatos folyik és a nyelés is nehezen megy, annyira fáj a torkom is. Nem tudom mit szedhetnék, mert sajnos egyre roszabbul vagyok. Algopirint vettem be a fejfájásra, de sajnos nem használt. Valami ötlet?
Tantum verde spray-t használtam mikor torokgyulladásom volt.
2014. márc. 10. 21:09
2/8 anonim válasza:
Nekem a doki azt mondta, lehet paracetamolt, de csak olyat, amiben csakis és kizárólag az van. (Neocitran és tsai NEM!). Ilyen a kék Panadol.
Plusz Tantum verde tablettát, ez segített. Természetesen sok folyadék, tea, méz, citromlé. Nem tudom, mekkora a babád, de ha nem túl érzékeny az ízekre, még gyömbért is reszelhetsz a teába.
Jobbulást!
2014. márc. 10. 21:11
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Holnap kipróbálom amiket írtatok. Már 8hós elmúlt, de még rengeteget szopizik, éjjel is. Nem érzékeny az ízekre, legalábbis eddig nem zavarta semmi.
2014. márc. 10. 21:15
4/8 anonim válasza:
nekem a sós vizes gargarizálás mindig segít!
E mellett béres cepp,c vitamin,méz,fokhagymás piritós(már ha nem nagyon pici a babád,mert akkor bánthatja a pociját)
Algopirinnel nincs baj,de ha nem használt,akkor esetleg feküdj le aludni ha tudsz,hátha kialszod.
Amúgy nekem volt olyan,hogy algopirin után 3 órára bevettem még egyet,mert migrénem volt...mondjuk nekem már nagyobb a babám,de semmi baja nem lett tőle.
2014. márc. 10. 21:18
5/8 anonim válasza:
ha nagyon gáz a torkod, a manduláid is fájnak a Bioparox spray-t nyugodtan használhatod. Nekem ügyeletes patikában adták mert már alig éltem. Orrba és torokra is lehet fújni, hamar rendbe tesz.
2014. márc. 10. 21:26
6/8 anonim válasza:
Sinupret drazsét is lehet szedni.
2014. márc. 10. 22:11
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Vettem bioparoxot és kék panadolt. Remélem használ, mert a kisfiam most gyógyult meg, nem akarom megfertőzni. Teát is iszom, de az éjszakák rettenetesek. Gyerek is eszik 3x, a maradék időben meg próbálok levegőt kapni és valamit aludni.
2014. márc. 11. 11:31
8/8 anonim válasza:
párásatás is segíthet, és ha ülve pihensz vagy kicsit megemelve a párnádat könnyebben kapsz levegőt. Jobbulást!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!