Kisfiam 13 hónapos, reggel és este szopik. Hogyan hagyjam el az egyiket? Egyikbol kiszopja, a masik sokkal nyagyobb lesz, mire megint eljon a szopas ideje.
Figyelt kérdés
2009. dec. 13. 21:32
1/3 anonim válasza:
minden alkalpmmal szoptass mindkét mellböl, de ne teljesen üresre.
2/3 anonim válasza:
mi előbb az estit hagytuk el, apa ment aludni a babóval, aztán rá vagy 2 hétre a reggeli szopit is elhagytuk, ez volt a nehezebb, mert 18 hós volt a babám, és emelgette a pólómat, követelte
3/3 anonim válasza:
Szia!
Az én kisfiam is 13 hónapos, és én még mindig örömmel szoptatom. A nagyobbik kisfiam 18 hónapig szopizott, és magától hagyta abba. Minden gyerek addig szopik, ameddig a teste és a lelke is szükségét érzi. A legnagyobb fiam csak 4 hónapig kérte a normális mennyiségű szopást ,kizárólag szopizni csak este volt hajlandó. A középső 18 hónapig még az utolsó időkben is reggel-délben-este, a kicsi most 13 hónaposan napi 2x: reggel-este.
Szerintem ne sürgesd a Babát! Majd magától abba hagyja a szopást. Hiszen senki nem szopizik örökké!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!