Tanácsokat kérnék olyanoktól, akik szoptatni nem, de fejni tudtak. Én így táplálom a babát,7 hetes. Meddig lehet csak fejéssel ellátni a kicsit? Meddig igazodik, így a tej mennyisége a kicsi igényeihez?
Keress vissza, egy-két hete is sok kérdés volt ebben a témában, és sok olyan írt, aki csak fejt.
A másodiknak: VAN gyógyszer, ami elapasztja a tejet. És sajnos olyan orvos is, aki mellgyulladásnál elválasztaná a babát. Azért, mert nem tudsz ezekről, még léteznek.
Szia!
A fiam 5 hónapos, mindig fejtem neki. Kis súllyal született, nem volt ereje szopni. Eleinte naponta 5-6-szor fejtem, mostanában 3-4-szer kell. Volt mikor kevesebbszer fejtem, de akkor azt vettem észre, hogy kevesebb lett a tej, úgyhogy inkább többször csinálom. Eleinte sokan azzal riogattak, hogy így hamar elapad. Szerintem, ha rendesen fejsz, nem lesz gond. Én 10 litert lefagyasztottam, még most is bőven elég neki ami naponta termelődik, még semmi egyebet nem kapott, csak a tejem. A fagyasztottból eddig csak a régebbieket vettem ki, de csak azért, hogy ne menjen tönkre.
3. válaszoló vagyok. Ma ismét megpróbáltam 6-kor hogy szopizzon, mert éjjel nem kelt és sok tej volt a cicimben. Még 6-körül szopizott is, majd visszaaludt(unk) a másik cicimből 10-kor kapott, szívta is de 1 órával később üvöltött. Adtam Neki amit a szopi után fejtem le (60ml) és még mindig kért, így még 40-et adtam. Kár hogy nem mértem le a szopizott mennyiséget, de reggel kb 200ml szokott lenni abban a cicimben. De csak üvöltött mikor megint cicit akartam odaadni először a cumisüveg helyett. Hiába csípem össze a bimbónál, kicsi a bimbóm, Ő nem nyitja nagyra a száját... Már többször megfogadtam hogy inkább maradok az üvegnél mint hogy óránként ordítson... ezután sem fogok szenvedni vele, inkább lefejem, így Ő is és én is nyugodt leszek. :)
Szép napot és Kellemes Ünnepeket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!