Valami jó krém, ami jó ekcémára és lehet használni szoptatás alatt?
Nekem nagyon régóta van ekcémám,de általában egész jól karban tudtam tartani egészen a szoptatásig.Amikor 7 hós lett a fiam kegyetlenül kitört rajtam,elvileg a krémemben van szteroid ezért nem mertem használni.Vettem mindenféle homeós krémet a patikában de nem igazán használt.Akkor találtam egy Sanatopic nevű testápolót(patika)és az picit csökkentette a tüneteket,de el nem múlt.Így elmentem a bőrgyógyászhoz,és írt fel krémet.Persze szteroidosat,de akkor már úgy néztem ki mint akinek rohad a bőre!De mivel kicsi területen kentem be így állítólag nem ártott a babának.
A Sanatopic azért is jó még mert a pici is tudja használni(örökölte az ekcémámat)és testápoló helyett használom!
Szerintem menj el dokihoz!
Nekema szopós babám Linola Fett krémet kapott, gondolom, akkor te is nyugodtan használhatod, ha őrá kenhetem...
És tök jó.
Mivel a kicsim is ekcémás lett /sajnos...:-S/ én így az ő Elocom tartalmú gyógyszertári krémjét használom, de ez csak helyi kezelésre jó, konkrét foltra vagy sebre, ha inkább nagy terjedelmű atópiás a bőröd, azt nehezebb kezelni, de vannak bevált praktikáim, írj ha érdekel részletesen.
Nekem azt mondta a bőrgyógyász - és igaza van! - hogy jobb elővenni 1-2 napra a szteroidot és azzal kenni, mint mindenféle vagy használ vagy nem hipertermészetes méregdrága krémmel elhúzni a dolgot, amíg csúnyább nem lesz. Azok a krémek jók arra az időszakra, amikor épp nincs tünet.
Régi NIVEA kék fémdobozos krém.
Mosakodáshoz a baba mosdató kréme, vagy akár azt töményen is lehet kenni a területre
Ha van ismerősöd németországban,akkor próbáld beszereztetni az itt novemberben megjelent csodaszert. Neve : REGIVIDERM a mavena-tól. Nem olcsó,mert kb 30euro 100gr,de nagyon jó. Szteroidmentes,avokádóolajjal,és B12 vitaminnal,meg mindenféle jóval. Kislányom ekcémás,és neki is bevált szerencsére.
Szoptatás alatt is nyugodtan lehet használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!